Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος φοιτητής στην Κάλυμνο

Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος φοιτητής στην Κάλυμνο

Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος φοιτητής στην Κάλυμνο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 9605 ΦΟΡΕΣ

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για δολοφονία

Νέα ενημέρωση 26 Νοεμβρίου, ώρα 12:40

Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε η σορός του άτυχου φοιτητή, η εκτίμηση ήταν πως πρόκειται για δολοφονία. Έφερε τραύμα στο κεφάλι και τραύματα στα χέρια, στα πόδια και στο κεφάλι.

Τα τραύματα αυτά συνάδουν με σύρσιμο του σώματός του. Η εκτίμηση είναι πως το πτώμα του Νίκου Χατζηπαύλου σύρθηκε ως το σημείο όπου εντοπίστηκε. Τα νεότερα στοιχεία αναφέρουν ότι το σημείο απ’ όπου τον έσυρε ο δολοφόνος του δεν είναι πολύ μακριά από το σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα. Πιθανότατα είναι 50 με 60 μέτρα απόσταση.

Η σορός του άτυχου Νίκου βρέθηκε ανάσκελα (με μία κλίση προς τα δεξιά). Έχει σημάδια πρόωρου τυμπανισμού και αρχή σήψης. Δεν αποκλείεται ο δολοφόνος του, να τον είχε κρατήσει σε άλλο σημείο.

Ο ιατροδικαστής

Τα ερωτήματα για τη δολοφονία που σοκάρει την τοπική κοινωνία της Καλύμνου είναι πολλά. Σε αυτά αναμένεται να δώσει απάντηση ο ιατροδικαστής. Θα φτάσει στην Κάλυμνο από τη Ρόδο περίπου σήμερα το μεσημέρι.

Εκείνος θα προσδιορίσει την αιτία του θανάτου. Το πότε δολοφονήθηκε ο Νίκος Χατζηπαύλου. Αν τον σκότωσαν την ημέρα που εξαφανίστηκε ή αργότερα.

Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση του νεαρού φοιτητή τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 19 Νοεμβρίου.

Ο Νίκος Χατζηπαύλου εντοπίστηκε σε απόκρημνη περιοχή κοντά στη Χώρα Καλύμνου, 200 περίπου μέτρα από το σημείο που είχε βρεθεί το ποδήλατό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όλα δείχνουν ότι πρόκειται για δολοφονία. Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι ο Χατζηπαύλου φέρει τραύμα στο κεφάλι πιθανόν από πυροβόλο όπλο…

Το πτώμα του Χατζηπαύλου εντόπισε το απόγευμα του Σαββάτου (25.11.2017) νεαρός κάτοικος της Καλύμνου που είχε πάει για χόρτα στην περιοχή.

Στα γυμνά μέρη του σώματος του άτυχου φοιτητή, δηλαδή στα χέρια, τα πόδια, και το πρόσωπο υπήρχαν γδαρσίματα σαν το πτώμα να είχε συρθεί και «πεταχτεί» στο σημείο…

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το σημείο που εντοπίστηκε είναι «στέκι» παραβατικών ατόμων.

Η Γραμμή Ζωής Silver Alert επιβεβαίωσε μέσω facebook τη θλιβερή είδηση…


Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο νεαρός είχε πάει πρόσφατα στην Κάλυμνο για να επισκεφθεί την οικογένεια του που ζει εκεί. Η μητέρα του είναι καθηγήτρια στο νησί. Ο Νίκος έφυγε με το ποδήλατο του αδελφού του για μια βόλτα και από εκείνη τη στιγμή εξαφανίστηκε. Το ποδήλατο εντοπίστηκε την ίδια μέρα στην δύσβατη περιοχή του Προφήτη Ηλία. Δύο μέρες αργότερα βρέθηκαν τα παπούτσια του λυμένα και τακτοποιημένα με τις κάλτσες του τοποθετημένες δίπλα του.

Ήταν σε αντίθετη κατεύθυνση, σε κεντρικό δρόμο που συνδέει τα χωριά της Καλύμνου. Χθες η μητέρα του Ιωάννα Αποστολάκη – Χατζηπαύλου μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη και είπε:«Οι μέρες είναι αβάσταχτες. Τον περίμενε όλη η οικογένεια με ανυπομονησία γιατί είχαμε καιρό να τον δούμε. Τις πρώτες μέρες είχε βγει βόλτα με τον αδελφό του, αλλά περιορίστηκε στην περιοχή της Χώρας. Την Κυριακή έφυγε μόνος του. Μόλις σκοτείνιασε και δεν είχε επιστρέψει, καταλάβαμε ότι κακό συνέβη. Δεν μπορεί να εξαφανίστηκε έτσι στα καλά καθούμενα. Να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να τον βρούμε…».

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Πηγή: newsit.gr / Mε πληροφορίες από anikolouli

Διαβάστε ακόμη

Απόστολος Ασπράκης: «Η πρόοδος στα νησιά, είναι αποτέλεσμα αγαστής συνεργασίας φορέων»

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του προέδρου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, στην Κάλυμνο

Λιμάνι εισόδου-εξόδου η Κάλυμνος έως και 31 Δεκεμβρίου 2024-Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Κάλυμνο

Στην Κωνσταντινούπολη το 1ο ΓΕΛ Καλύμνου

Τα αποτελέσματα των προκριματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ για το ευρωψηφοδέλτιο, στην Κάλυμνο

Μ. Kόνσολας: «6 προτάσεις αναβάθμισης της Σχολής Δυτών Καλύμνου»

Τον συνέλαβαν για μία κλοπή και διαπίστωσαν ότι διέπραξε άλλες δύο!