Ξεσηκωμός για το ντέρμπι στα Μάσσαρι

Σαν τον… ερημίτη το νερό περιμένουν στα Μάσσαρι το σημερινό εντός έδρας ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας κόντρα στην Αθλέτικο και προφανώς όχι άδικα, καθώς ο Αστέρας έχει τη μεγάλη ευκαιρία να «πιάσει» τη σημερινή αντίπαλό του στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου και να αποκτήσει το πάνω χέρι στο δρόμο προς την κατάκτηση της πρωτιάς (σε αντίθεση με την Αθλέτικο, έχει εκτίσει το ρεπό του).

Η σημασία του αγώνα και οι συνεχείς εκκλήσεις της διοίκησης προς τον κόσμο να βοηθήσει την ομάδα με τη μαζική παρουσία του και τον παλμό του έχουν κινητοποιήσει την τοπική κοινωνία και οι άνθρωποι του συλλόγου είναι βέβαιοι, πως σήμερα στις 2:45 το απόγευμα στις εξέδρες του γηπέδου των Μασσάρων δεν θα πέφτει «καρφίτσα».

Ο Αστέρας θα μπει στο ντέρμπι καλά προετοιμασμένος, ταυτόχρονα όμως και «πληγωμένος» από ατυχίες. Παρότι θα ζει με την αγωνία της ετοιμότητας και της συμμετοχής των Γιώργου Κοτσίκου, Ερτζάν Κιλασίν, Γιάννη Χρυσαφίνη, Κώστα Κλημαντή και Απόστολου Χατζημανώλη μέχρι και την τελευταία στιγμή, ο προπονητής Σάββας Σταυρίδης δεν χάνει την αισιοδοξία του, καθώς είναι βέβαιος πως όσοι ποδοσφαιριστές χρησιμοποιηθούν, θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και θα ανταποκριθούν απόλυτα στις απαιτήσεις του αγώνα.

Τη δική της «ένεση ηθικού» φρόντισε να βάλει και η διοίκηση. Ο πρόεδρος Μιχάλης Χατζηκώστας και οι συνεργάτες του έσπευσαν να προπληρώσουν στους παίκτες του Αστέρα τη δόση των συμφωνιών που αντιστοιχεί στο μήνα Νοέμβριο.