Τα αποτελέσματα στις εκλογές των δικηγόρων της Ρόδου εξέπληξαν και τους πιο... διαβασμένους

Μοναδικό θέμα συζήτησης χθες, στους νομικούς κύκλους και όχι μόνο, δεν ήταν άλλο από τις εκλογές στο Δικηγορικό Σύλλογο Ρόδου.

Η προχθεσινή ψηφοφορία – όπως αναμένονταν- δεν ανέδειξε πρόεδρο, ο οποίος θα προκύψει την προσεχή Κυριακή με «μονομάχους» τους κ.κ. Σάββα Λυριστή και Βασίλη Περίδη.

Σε κάθε περίπτωση τα αποτελέσματα εξέπληξαν ακόμη και τους πολύ καλά «διαβασμένους» του εκλογικού σώματος, ενώ θα πρέπει να αποτελέσουν «τροφή» για σκέψη και προβληματισμό.

Είναι σίγουρο πως οι συγκεκριμένες εκλογές «στέλνουν» αξιοσημείωτα μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες, ενώ παράλληλα είναι και πολύ σημαντικές – ίσως οι σημαντικότερες- των τελευταίων χρόνων, καθώς η τριετία που θα ακολουθήσει θα σηματοδοτήσει μία νέα αρχή για τον συγκεκριμένο επιστημονικό σύλλογο της περιοχής μας σε μία χρονική περίοδο με πολλά προβλήματα για τον κλάδο που επιζητούν λύσεις, και δύσκολες συνθήκες για την υλοποίηση προτάσεων.

Όλα τα παραπάνω οδηγούν στο συμπέρασμα πως το νέο διοικητικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου έχει μπροστά του ένα δύσκολο «δρόμο» να διαβεί, με πολύ δουλειά, προκειμένου να αποκτήσει και πάλι την αίγλη και τη θέση που του αρμόζει!

Ελ.Π.