Νέος πρόεδρος αναδείχθηκε στους δικηγόρους της Κω

Ο κ. Μανώλης Χατζηάμαλλος εξελέγη νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κω κατά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν προχθές στο νησί του Ιπποκράτη!

Με εμπειρία και γνώση καθώς έχει υπηρετήσει στο διοικητικό συμβούλιο του επιστημονικού συλλόγου όπου ανήκει μέχρι και πρόσφατα στη θέση του ταμία, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του δ.σ. θα επιχειρήσει να δώσει λύσεις για τα προβλήματα του κλάδου τους.

Την πλήρη ικανοποίηση του εξέφρασε μιλώντας στη Ροδιακή για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Κω, ο απερχόμενος πρόεδρος του εκεί Δικηγορικού Συλλόγου κ. Παναγιώτης Αβρίθης.
«Ο αγώνας για τη μη εξαφάνιση του επαγγέλματος μας συνεχίζεται, έχουμε ακόμη θέματα να λύσουμε και πιστεύω ότι οι συνάδελφοι θα παλέψουν για αυτό» είπε ο κ. Αβρίθης.

Στις προχθεσινές εκλογές ψήφισαν 79 μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Κω, και για την εκλογή προέδρου βρέθηκαν 2 λευκά και ένα άκυρο και 76 έγκυρα ψηφοδέλτια υπέρ του κ. Χατζηάμαλλου.
Σε ότι αφορά τους συμβούλους άπαντες οι υποψήφιοι που εξελέγησαν έχουν ως εξής:
Ψήφισαν 79
Λευκά 2

Έλαβαν:
Μιχαήλ Μπιλλήρης (από Κάλυμνο) 63 ψήφους
Μιλτιάδης Σακέλης του Ηλία 62 ψήφους
Γιώργος Χατζηνικολάου 60 ψήφους
Δημήτριος Δρόσος του Νικολάου 58 ψήφους

Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα αναλάβει τα καθήκοντα του την 1η Ιανουαρίου 2018 και η θητεία του θα διαρκέσει ως τις 31 Δεκεμβρίου 2021.