Ελεύθερος ο Αλβανός που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Ελεύθερος ο Αλβανός που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Ελεύθερος ο Αλβανός που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 653 ΦΟΡΕΣ

Ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου βρέθηκε προχθές και απολογήθηκε ο 19χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής ο οποίος είχε επιχειρήσει να βάλει τέρμα στη ζωή του στα κρατητήρια του αστυνομικού Τμήματος Ρόδου , όταν συνελήφθη για μία κλοπή που διέπραξε σε σπίτι αλλοδαπού στη Νότια Ρόδο.

Ο 19χρονος συνοδευόμενος από τη συνήγορο του κα. Χρυσή Χρυσοχού προσήχθη στην ανακρίτρια όπου και αποδέχτηκε τη πράξη του, ωστόσο δήλωσε μετανιωμένος και υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να το επαναλάβει. Τελικά μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 19χρονος αφέθηκε ελεύθερος με το περιοριστικό όρο της εμφάνισης του δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο νεαρός αλλοδαπός συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από Άγγλο που διαμένει στη Λαχανιά στην Νότια Ρόδο, ο οποίος και βρήκε τον κατηγορούμενο μέσα στο σπίτι του!

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 11 το βράδυ στις 17 Νοεμβρίου 2017 και ο Άγγλος αφού ακινητοποίησε τον 19χρονο ειδοποίησε την αστυνομία και τον συνέλαβε. Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση, ο αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής αφαίρεσε από το σπίτι του 71χρονου Άγγλου 1300 λίρες Αγγλίας και παλιά κέρματα και χαρτονομίσματα. Τα κλαπέντα εντοπίστηκαν στην κατοχή του 19χρονου Αλβανού και κατασχέθηκαν.

Διαβάστε ακόμη

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου