Φοίβος: Αργεί ακόμα να κλείσει τις... πληγές του

Όπως όλα δείχνουν θα αργήσει ο Φοίβος να αγωνισθεί ξανά κομπλέ, αλλά όπως έδειξε και στην Παστίδα έχει τις λύσεις στα προβλήματα του, ενώ ο Σάββας Ορφανίδης έχει εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του. 

Μάλιστα τους χρησιμοποιεί  ανάλογα κι η ομάδα του παίρνει αποτελέσματα, όπως έγινε και στο ματς του περασμένου Σαββάτου με τον Αστέρα Π. (0-1)
Η 12η αγωνιστική, φέρνει εντός έδρας αυτή τη φορά αντίπαλο τον Ποσειδώνα Καρπάθου, ο οποίος διεκδικεί την παραμονή του στην Κατηγορία. 

Οι παίκτες της ομάδας της Κρεμαστής, με καλή ψυχολογία από τη νίκη στην Παστίδα θα προσπαθήσουν να φτάσουν σε μια ακόμα νίκη που θα τους κρατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. 
Για τον τεχνικό της ομάδας, υπάρχουν θετικά και αρνητικά ζητήματα, σε ότι αφορά το έμψυχο υλικό του. 

Στα θετικά 

-Η επιστροφή στα παιχνίδια του Σταμάτη Χατζησάββα, του οποίου έληξε η τιμωρία. Ο Αντώνης Θεοδοσίου, θα απουσιάσει για μία ακόμα αγωνιστική. 
-Η επιστροφή επίσης και του Νίκου Ορφανίδη. 
Όπως έγινε γνωστό θα είναι στους δεκαοκτώ την Κυριακή, αλλά το πόσο θα χρησιμοποιηθεί θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη του αγώνα. 
-Στα αρνητικά 
-Η απουσία για μία ακόμα αγωνιστική των τραυματιών Σωκρ. Ορφανίδη και Κώστα Καλημέρη 
-Απών θα είναι ο νεαρός Τάσος Φτάκλας, που αποβλήθηκε  στο ματς της Παστίδας ενώ 
-Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ταφάνι ο οποίος τραυματίσθηκε στο ματς της Παστίδας  και χθες επρόκειτο να επισκεφθεί γιατρό.

Τραυματίσθηκε και ο Ταφάνι και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο ματς με τον Ποσειδώνα Καρπάθου
Τραυματίσθηκε και ο Ταφάνι και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο ματς με τον Ποσειδώνα Καρπάθου