Διαγωνισμός λογότυπου από το Ωδείο Κορέλλι

Το ωδείο Α. Κορέλλι διοργάνωσε διαγωνισμό για τη δημιουργία του πιο πρωτότυπου λογότυπου για το ωδείο μας.

Απευθύνθηκε σε σχολές Καλών Τεχνών του τόπου μας και σε παιδιά όλων των ηλικιών. Συμμετείχαν παιδιά από τον Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών 1ου ΕΠΑΛ Ρόδου (Β΄τάξη και Γ’ τάξη, ειδικότητες γραφικών τεχνών και σχεδιασμού εσωτερικών χώρων).

 Όλες οι συμμετοχές των παιδιών ήταν αξιόλογες. Ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους και χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους, δημιούργησαν το κάθε ένα από αυτά, ευφάνταστα λογότυπα, υπό την επίβλεψη της καθηγήτριάς τους κας Ημέλλου Ευδοξίας, έχοντας στη διάθεση τους λιγότερο από δυο μήνες.

Το καλύτερο λογότυπο (σχετικά με τη φύση του επαγγέλματος μας - μουσική) επιλέχθηκε από τη διεύθυνση του ωδείου. Nικήτρια αναδείχθηκε η Κρίνα Αρρίκου μαθήτρια της Β’ τάξης  Εφαρμοσμένων Τεχνών, η οποία κέρδισε μια υποτροφία δωρεάν φοίτησης δυο μηνών (Δεκέμβριο & Ιανουάριο) σε οποιοδήποτε όργανο της επιλογής της.

Ευχαριστούμε τους μαθητές Μαρίνα Αλεξοπούλου, Κρίνα Αρρίκου, Άρτα Γκύμπι, Άννα Μαρία Ευθυμίου, Μαρίνα Κόγια, Ζωή Κουφού, Πόπη Μπαλαλή, Γιώργο Χάλαρη, Δέσποινα Ατσά, Νάσια Γιαννίκου, Ζυμπιέ Καγιανήν, Σοφία Καραράι, Ρισίλντα  Μούτσα, Άννα Ξύππα, Ράντυ Ράσεβ και Τζωρτζίνα Σεβαστίδου καθώς και την καθηγήτριά τους,  για το χρόνο που διέθεσαν και για την εξαίρετη προσπάθειά τους.