Αποδέσμευση έντεκα αθλητών στον Ροδήλιο

Με διαφορετικό πρόσωπο, τουλάχιστον σε ό, τι αφορά το ανδρικό του τμήμα, θα παρουσιαστεί ο Ροδήλιος, καθώς χθες ανακοίνωσε την αποδέσμευση έντεκα αθλητών ώστε τη νέα περίοδο ν’ αγωνιστούν σε άλλο σύλλογο.

Μάλιστα, σε ανακοίνωσή του, ο ροδίτικος ποδηλατικός σύλλογος αναφέρει πως δεν πρόκειται ν’ ανακόψει την πορεία οποιουδήποτε θέλει να επιλέξει ελεύθερα το περιβάλλον όπου θ’ αθληθεί καλύτερα.

Η ανακοίνωση του Ροδήλιου:  
«Εμείς σαν πάγια τακτική έχουμε υιοθετήσει, την απελευθέρωση του αθλητή την περίοδο των μεταγραφών, θεωρώντας σημαντικότερη την επιθυμία του, να επιλέξει τις συνθήκες με τις οποίες πιστεύει ότι θα αθληθεί με τον καλύτερο για αυτόν τρόπο. Η αποδέσμευση κάθε αθλητή του συλλόγου μας, γίνεται χωρίς κανένα αντάλλαγμα.

Δίνουμε το δικαίωμα στους ποδηλάτες μας, να ακολουθήσουν την ποδηλατική τους πορεία, όπως αυτοί επιθυμούν, ως ελεύθεροι αθλητές και τους ευχόμαστε καλή τύχη στις επόμενες επιλογές τους. Στο Ροδήλιο το όραμα μας είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα αθλητών με συγκεκριμένους κανόνες λειτουργίας & αξίες.

Έτσι λοιπόν οι αθλητές που για διαφόρους λόγους δεν είναι στα πλάνα του συλλόγου μας είναι οι παρακάτω:

1 Κολιάδης Αντώνιος
2 Ζαννάκης Βασίλειος
3 Πετράς Δημήτριος

4 Κυπριάδης Γεώργιος
5 Γερόλυμος Θεοφάνης
6 Στεφανάκης Γεώργιος

7 Ποζίδης Γιάννης
8 Τοπάλογλου Γιασάρ
9 Μπιλιάς Ιωάννης
10 Ρέγκλη Μαρία
11 Ρέγκλης Νικόλαος»