Κόντεψε να πάθει «εγκεφαλικό» ο Βαγγέλης Μανδρακός!

...Δεν αναγνώρισαν τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου, κ. Βαγγέλη Μανδρακό, στη συνεδρίαση του οργάνου προχθές το βράδυ, οι παριστάμενοι δημοτικοί σύμβουλοι, με το ξέσπασμά του κατά του Αντιπροέδρου κ. Στέργου Στάγκα!

Ο Πρόεδρος, γνωστός για την πραότητα του χαρακτήρα του, πραγματικά «εξερράγη» σε σημείο που παραλίγο να διακοπεί η συνεδρίαση.

Ο λόγος; Ο κ. Στάγκας, ο οποίος, από την προηγούμενη θητεία ακόμη, συχνά-πυκνά, προκαλεί αντιδράσεις στο δ.σ. με την επιμονή του σε ορισμένα θέματα και τις τοποθετήσεις του, ορισμένες φορές καθ’ υπέρβαση της διαδικασίας, με αποτέλεσμα να κουράζονται οι σύμβουλοι.

Κάτι τέτοιο συνέβη και προχθές το βράδυ, όπου κάτι η επιμονή του κ. Στάγκα σε συγκεκριμένα θέματα, κάτι η μικροφωνική που αντιμετώπιζε πρόβλημα και δεν μπορούσε να την ελέγξει πλήρως ο Πρόεδρος, οδήγησαν τον τελευταίο σε ένα ξέσπασμα που όσοι ήταν εκεί δεν το πίστευαν!

Πάντως, τόσα χρόνια στο δ.σ. του ενιαίου Δήμου, για να προκαλεί τέτοιες αντιδράσεις ο κ. Στάγκας-θυμίζουμε ότι ο προκάτοχος του κ. Μανδρακού, ο κ. Μανόλης Γλυνός είχε φθάσει στο σημείο ακόμη και να διακόψει συνεδρίαση-δεν μπορεί, κάτι κάνει λάθος, ακόμα και αν λέει το σωστό. Και μάλλον θα πρέπει να τον προβληματίσει…

Κυρ. Π.