Ο Εισαγγελέας απέρριψε το αίτημα της οικογένειας του φοιτητή από την Κάλυμνο για εκ νέου νεκροτομή

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο.

Μετά το πόρισμα του ιατροδικαστή Ρόδου (το οποίο δεν έχει παραδοθεί ακόμα στην αστυνομία) όπου απεφάνθη πως ο Νικόλας Χατζηπαύλου είχε ένα σοβαρό ατύχημα πάνω στο βουνό κατά τη διάρκεια της βόλτας του και άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Πέμπτη ή την περασμένη Παρασκευή, αβοήθητος, από εξάντληση και σοκ, η οικογένεια του φοιτητή είχε ζητήσει εκ νέου νεκροτομή από τον ιατροδικαστή, κύριο Φίλππο Κουτσάφτη.

Ωστόσο, ο εισαγγελέας της Κω απέρριψε το αίτημα της οικογένειας του 21χρονου φοιτητή για ορισμό πραγματογνώμονα-ιατροδικαστή με το αιτιολογικό ότι η υπόθεση αυτή δεν έχει το στοιχείο του κακουργήματος, από τη στιγμή που ο ιατροδικαστής Ρόδου που έκανε τη νεκροψία-νεκροτομή απεφάνθη πως πρόκειται για ατύχημα.

Τα ερωτήματα ωστόσο είναι πολλά και αναπάντητα.

Ας δεχτούμε σύμφωνα με την άποψη του ιατροδικαστή, ότι το ατύχημα έγινε στο σημείο στο οποίο ήταν ο Νικόλας και εξέπνευσε την Πέμπτη, από την Πέμπτη έως το Σάββατο το μεσημέρι ήταν εκεί και κάποια στιγμή έκανε μια ελεύθερη πτώση που κατά την αστυνομία και έχοντας μετρήσει το ύψος, μιλάνε για έναν κατακόρυφο γκρεμό ύψους 70 μέτρων. 

Το ερώτημα είναι γιατί δεν υπάρχει κανένα κάταγμα; Το παιδί δεν έχει το παραμικρό κάταγμα ούτε στα χέρια, ούτε στο πόδι ούτε στο κεφάλι.

Πηγή: star.gr