Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ για το κυνοκομείο Ρόδου

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ  για το κυνοκομείο Ρόδου

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ για το κυνοκομείο Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1325 ΦΟΡΕΣ

Η εκδήλωση για φιλοζωικό σκοπό από τους εθελοντές του κυνοκομείου Ρόδου θα λάβει μέρος στην αίθουσα εκδηλώσεων στο πάρκο του Ροδινιού την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 18.00 το απόγευμα. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν δώρα για τον εαυτό τους και τους αγαπημένους τους.

Στο μπαζάρ θα βρείτε όμορφες χειροποίητες δημιουργίες φτιαγμένες με πολλή όρεξη από τους εθελοντές και φίλους του Σωματείου. Θα υπάρχουν προς πώληση διάφορα είδη σε πολύ προσιτές τιμές για τις δύσκολες εποχές που ζούμε. Μερικά πράγματα τα οποία θα βρείτε στο μπαζάρ είναι: χειροποίητα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, χριστουγεννιάτικες κάρτες, μεταχειρισμενα αντικείμενα (σε καλή κατάσταση), βιβλία, γλυκά και πολλά άλλα.

Κάνοντας τις χριστουγεννιάτικες σας αγορές από το μπαζάρ εκτός από το χαμόγελο που θα χαρίσετε στους αγαπημένους σας, θα χαρίσετε και ένα χαμόγελο στους τετράποδους αδέσποτους φίλους μας, αλλά θα βοηθήσετε και στη μέριμνα των αδέσποτων ζώων που καλείται να ανταπεξέλθει καθημερινά το Σωματείο.

Το σωματείο περιμένει όλους λοιπόν να τους επισκεφτείτε και να βοηθήσετε με τον δικό σας τρόπο τα αδέσποτα του νησιού μας…
Γιατι μην ξεχνάτε…όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τα αδέσποτα με πράξεις...

Διαβάστε ακόμη

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Ημερίδα αφιερωμένη στον Νικ. Κόνσολα

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη