Χωρίς τον Ισκά στην Αντιμάχεια ο Αστέρας Παστίδας

Σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι δίνει αύριο στις 14.45 στην Κω ο Αστέρας Παστίδας. Αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Αντιμάχειας τον ΔΙ.ΑΣ., ο οποίος φυσικά έχει υψηλές βλέψεις για το φετινό πρωτάθλημα.

Ο Κώστας Πάττας δεν θα έχει για ακόμα μια Κυριακή τον Γιώργο Ισκά στη διάθεσή του, αλλά παίρνει μαζί του τους παίκτες στους οποίους στηρίχτηκε η ομάδα στο ντέρμπι με το Φοίβο.

Οι δεκαοκτώ που θα ταξιδέψουν σήμερα το βράδυ στις 7 για το νησί της Κω είναι οι Αμπντουλάι, Αποστολάτος, Γιαννακόπουλος, Δραγάτης, Καλαγρής, Καρύδης, Κατσαμάκης, Κονόμι, Κορκίδας, Λεωνίδου, Ροδανάκης, Αυγενικού, Σκόρπος, Στεργιόπουλος, Χαριτάκης, Παπαμιχαήλ Ρ., Πολυχρόνης και Κόρα. 

ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ
Στο μεταξύ η Διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε χθες την παρακάτω ανακοίνωση ευχών και ευχαριστιών, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Η Διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές, αλλά κι όλος ο φίλαθλος κόσμος του Αστέρα  Παστίδας εύχεται ολόψυχα στον πρόεδρο της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη, να του ζήσει ο εγγονός και να τον δει όπως ο ίδιος και οι γονείς του,  επιθυμούν.

Παράλληλα με την ευκαιρία ο Αστέρας Παστίδας  αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και δημόσια το Βιβλιοπωλείο «ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» και το Ζαχαροπλαστείο «ΚΑΡΑΜΕΛΑ», για την υλική ενίσχυση προς το σύλλογο. Τέτοιες ενέργειες τιμούν ιδιαίτερα τον επιχειρηματικό μας  κόσμο και ευχόμαστε να βρουν πολλούς μιμητές».