Έβγαλε τα μάτια της η Ρόδος, παραίτηση υπέβαλε ο Ανδράλας

Έβγαλε τα μάτια της η Ρόδος, παραίτηση υπέβαλε ο Ανδράλας

Έβγαλε τα μάτια της η Ρόδος, παραίτηση υπέβαλε ο Ανδράλας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1118 ΦΟΡΕΣ

«Κρύα» ήττα με 1-0, που βάσει της εικόνας του αγώνα και των ευκαιριών της δεν άξιζε, γνώρισε σήμερα το απόγευμα η Ρόδος από την Προοδευτική, στο πλαίσιο του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Τα «ελάφια» γνώρισαν από την… ανάποδη τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου, καθώς σ’ ένα αναμενόμενα κλειστό ματς στο οποίο δεν έπαιξαν άσχημα, σπατάλησαν τουλάχιστον τρεις κλασικές ευκαιρίες, με κορυφαίες τα χαμένα τετ α τετ του Μπανγκούρα στο 20’ και στο 51’.

Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με πάθος και επιθετικά μπορεί να μην απείλησαν, βρήκαν όμως στο 72’ το γκολ χάρη σ’ ένα θαυμάσιο μακρινό σουτ του Μπέλερη.

Η Προοδευτική ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς στο 93' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Τσαραούσης.

Ο κόσμος στο Δημοτικό Στάδιο ήταν αρκετός (το παρών έδωσαν και περίπου τριάντα φίλοι της Προοδευτικής χωρίς να συμβεί το παραμικρό) και του έμελλε να φύγει από το γήπεδο απογοητευμένος, βλέποντας τη Ρόδο να χάνει χωρίς να… καταλάβει το πώς ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι.

Οι ελπίδες της για την κατάκτηση της πρωτιάς ελαχιστοποιήθηκαν, ενώ μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Πάρης Ανδράλας έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του Δ.Σ.. Το κατά πόσο θα γίνει αποδεκτή θα αποφασιστεί από τη διοίκηση.

Οι συνθέσεις:
Ρόδος: Παναγόπουλος, Δαβρής, Ιμεραλιλάι, Μκρτσιάν, Αποστόλου (59’ Πάλλας), Μίνγκας, Κουρούπης, Αυγενικού, Παβίσεβιτς (26’ λ.τ. Λέκκας, 69’ λ.τ. Σερτζίνιο), Μπανγκούρα, Πινδώνης (75’ Βολονάκης)

Προοδευτική: Μπαντίκος, Τσαραούσης, Καλαϊτζίδης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μάρης, Κουιρουκίδης, Μπέλερης (93’ Ζήκος), Κανελλόπουλος (65’ Ζαχαράτος), Ντάλας, Χρήστου (56’ Βλάχος)

Διαβάστε ακόμη

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν