Επιμορφωτικές ομιλίες σε γονείς και παιδαγωγούς των δομών του Δήμου Ρόδου

Η Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής και Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Ρόδου με το Κέντρο Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών σε παιδιά, εφήβους και τις οικογένειες τους του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Δήμου Ρόδου οργάνωσαν και πραγματοποίησαν επιμορφωτικές ομιλίες με τις παιδοψυχολόγους του Κέντρου, κα Σοφία Παυλίδη και κα Ειρήνη Καραγιάννη στις 22 Νοεμβρίου 2017 στον Β΄Δ.Π.Σ. (Χ. Τσιγάντε) με θέμα ομιλίας «Η Τέχνη του να είσαι γονιός - βάζοντας όρια στην προσχολική ηλικία» και στις 29 Νοεμβρίου 2017 στο Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής με θέμα «Διαχείριση συναισθημάτων των παιδιών κατά τη σχολική ηλικία» αντιστοίχως.

 

 

Οι παραπάνω δράσεις αποτελούν την αρχή μιας σειράς ομιλιών με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της πληροφόρησης και ευαισθητοποίησης των γονέων σε θέματα παιδοψυχολογίας αλλά και των παιδαγωγών του Δήμου Ρόδου σε στρατηγικές αντιμετώπισης νηπίων που εμφανίζουν δυσκολίες στη διαχείριση των συναισθημάτων τους.

Η Δ/νση Προσχολικής Αγωγής και Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Ρόδου ευχαριστεί θερμά για την συνεργασία τον Πρόεδρο του Δ.Ο.Π. κ. Σ. Πετράκη, την Προϊσταμένη Διεύθυνσης κα Δ. Πάττα, την Προϊσταμένη και παιδοψυχολόγο του Κέντρου Παροχής Συμβ/κών Υπηρεσιών κα Σ. Παυλίδη και την παιδοψυχολόγο κα Ε. Καραγιάννη.