Διαγόρας: Ποιά ήττα… ο Ασπρόπυργος!

Ο αγώνας του Μοσχάτου και το πρώτο κακό αποτέλεσμα  με  τον Εθνικό είναι πλέον παρελθόν για τον Διαγόρα.

Ο γηραιός γνώρισε εκεί την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα, παρά την καλή του εμφάνιση.

Οι κυανέρυθροι όμως δεν στέκονται εκεί. Είναι υποχρεωμένοι εξ ονόματος αλλά και εκ των πραγμάτων να κυνηγούν μέχρι τέλους τον στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου.

Εξάλλου σε κανένα πρωτάθλημα δεν βγαίνει ο πρωταθλητής από τώρα κι ο Διαγόρας έχει  ιδρυθεί για να είναι πρωταγωνιστής ..

Ο Νίκος Παντέλης παρά την ήττα απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για την παρουσία τους στο μάτς με το Μοσχάτο και κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο, όπως  ήταν ο Εθνικός.
Ήταν ένα ντέρμπι από εκείνα που κρίνονται στο γκολ κι αυτό το πέτυχε η ομάδα του Πειραιά.

Ο κόουτς του γηραιού είχε την ατυχία πέραν των άλλων,  να δει να αποχωρούν τραυματίες από το μάτς αυτό, τόσο ο Λάμπρου όσο κι ο Γιόνδης, με τους τραυματισμούς των οποίων θα ασχοληθεί το ιατρικό τημ  της ομάδας μέσα στην εβδομάδα.

Όπως έγινε γνωστό οι παίκτες του γηραιού προπονήθηκαν χθες στο βοηθητικό σε δυο γκρουπ. Εκείνοι που αγωνίσθηκαν στο Μοσχάτο έκαναν αποθεραπεία, αλλά κι εκείνοι που δεν έπαιξαν προπονήθηκαν κανονικά.

Στον γηραιό κοιτούν με μεγάλο ενδιαφέρον πλέον, το εντός έδρας μάτς της 9ης αγωνιστικής μάτς με τον Ασπρόπυργο, στο οποίο μοναδικός στόχος είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί.

Ο Νίκος Παντέλης και οι συνεργάτες του περιμένουν μέσα στην εβδομάδα τον Δημήτρη Σουάνη να ξεπεράσει με θεραπεία, το πρόβλημα γαστρεντερίτιδας που αντιμετωπίζει, τον Σπύρο Λάμπρου που αποχώρησε με διάστρεμμα από το μάτς του Μοσχάτου, και τον Αντώνη Γιόνδη, να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Παράλληλα πρέπει να σημειωθεί πώς ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα ο Κώστας Σκάρος.

Οι παίκτες του Διαγόρα είχαν σήμερα ρεπό.