Χειρότερος εχθρός το άγχος για τον Κολοσσό

Χειρότερος εχθρός το άγχος για τον Κολοσσό

Χειρότερος εχθρός το άγχος για τον Κολοσσό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 84 ΦΟΡΕΣ

Να αποφύγει με κάθε τρόπο την έξτρα πίεση για το αποτέλεσμα στο ούτως ή άλλως πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον ΓΣΛ Φάρο χρειάζεται η ομάδα της Ρόδου

Από την ημέρα της κλήρωσης του πρωταθλήματος ήταν δεδομένο για τον Κολοσσό H Hotels ότι ο πρώτος γύρος θα ήταν «δύσβατος» και ότι κάποια στιγμή, κατά τη διάρκειά του, η βαθμολογική του θέση δεν θα ήταν η επιθυμητή.

Πράγματι, μετά από εφτά ματς, οι «θαλασσί» βρέθηκαν να έχουν αρνητικό πρόσημο στη συγκομιδή τους, με τρεις νίκες και τέσσερις ήττες, και προσωρινά είναι οριακά στη δεκάδα του βαθμολογικού πίνακα. Οι δέκα βαθμοί, σε συνδυασμό με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας στα τελευταία δύο εκτός έδρας παιχνίδια, έχουν προκαλέσει ανησυχίες στο φίλαθλο κοινό ωστόσο μέσα στον Κολοσσό H Hotels κρατούν την ψυχραιμία τους, γνωρίζοντας πολύ καλά πόσο θα διαφοροποιηθεί η κατάσταση με τη νέα χρονιά.

Φυσικά, το προσεχές παιχνίδι με το νεοφώτιστο μεν, υπολογίσιμο δε, Γυμναστικό Λάρισας Φάρο, έχει πολύ μεγάλη βαθμολογική σημασία και ανήκει στην κατηγορία των «must win».

Όμως, η νίκη θα ήταν επιτακτική ανεξάρτητα από τη θέση από την οποία θα βρισκόταν ο Κολοσσός αυτή τη στιγμή καθώς πρόκειται για ένα εντός έδρας ματς, απέναντι σε μία ομάδα με κοινό στόχο (τη γρήγορη παραμονή).

Η πίεση για το αποτέλεσμα δεν είναι καλός σύμβουλος για καμία ομάδα και το άγχος μόνο αρνητικά μπορεί να επηρεάσει τη δεδομένη χρονική στιγμή τους «θαλασσί».

Ρεκόρ περιόδου απ’ τον Γκρίφιν
Ο Μάλκολμ Γκρίφιν έμοιαζε «σαν καλαμιά στον κάμπο» στο επιθετικό παιχνίδι του Κολοσσού H Hotels στην Πυλαία, κάτι που παραδέχτηκε ο Άρης Λυκογιάννης και το πιστοποιεί η στατιστική (είχε 20 από τους 56 πόντους της ομάδας του). Ο Αμερικανός μάλιστα σημείωσε ρεκόρ περιόδου με τα 11 κερδισμένα φάουλ που είχε. Η προηγούμενη ήταν εκείνη των εννιά που είχαν ο Μαυροειδής στην 1η και ο Κάρσον στη 2η αγωνιστική.

Εξάλλου, με το 336ο παιχνίδι του στην κατηγορία, ο Γιάννης Γεωργαλλής έφτασε στην 23η θέση της σχετικής λίστας τους Νίκο Αργυρόπουλο και Χρήστο Ταπούτο. Ακόμη, ο αρχηγός των Ρόδιων ευστοχώντας δύο φορές από τη γραμμή του τριπόντου, έφτασε τα 89 τρίποντα με τον Κολοσσό H Hotels στην κατηγορία και έγινε ο 2ος στην ιστορία του αφού ξεπέρασε τον Σάσα Βασίλιεβιτς που στη διετία 2008-2010 είχε 87.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα