Ρόδος: Υπόσχεση αντεπίθεσης από τα «ελάφια»

 Με οικογενειακό δίτερμα στο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι συνέχισαν χθες οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο το Ζευγολατιό.

 Οι υπηρεσιακοί προπονητές Δημήτρης Γκάιδας και Παναγιώτης Μπεκιάρης έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τον τρόπο που προσέγγισαν οι παίκτες τα ζητούμενά τους, καθώς οι πάντες δούλεψαν με κέφι και με απόλυτη προσήλωση στις τακτικές οδηγίες.

Οι Δημήτρης Γκάιδας και Παναγιώτης Μπεκιάρης ελπίζουν πως το καλό κλίμα θα αποτυπωθεί και στο παιχνίδι της Κυριακής, το οποίο η Ρόδος οφείλει να κερδίσει πάση θυσία, όχι μόνο επειδή αναγκαίο να επιστρέψει στις επιτυχίες για να συνεχίσει να ελπίζει σε μία μελλοντική βαθμολογική αντεπίθεση, αλλά κυρίως επειδή μία ενδεχόμενη απώλεια βαθμών από την ουραγό θα την βάλει σε μπελάδες.

Η χθεσινή μέρα επιβεβαίωσε την απουσία του Μάρκου Παβίσεβιτς, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό, καθώς και την επικείμενη αποχώρηση των Ζώνα, Τσόπελα, Σερτζίνιο και Πάλλα.  Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές δεν προπονήθηκαν χθες ούτε καν ατομικά, δείχνοντας τον τελεσίδικο χαρακτήρα της απόφασης της διοίκησης.

Τα «ελάφια» θα προπονηθούν στο Τσαΐρι και σήμερα, ενώ θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο το πρωί στο βοηθητικό. Η αποστολή θα αναχωρήσει για το ματς με το Ζευγολατιό αύριο το απόγευμα.

Τουρνουά αλληλεγγύης από την Ακαδημία
Τουρνουά Αλληλεγγύης και Βοήθειας διοργανώνει η Ακαδημία της Ρόδου το τριήμερο 5,6, και 7 Ιανουαρίου, σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.  Οι αγώνες θα παιχθούν στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου και αφορούν στις ηλικιακές κατηγορίες των Τζούνιορ, των Προτζούνιορ, των Προπαίδων και των Μπαμπίνι.

Οι ομάδες που θέλουν να λάβουν μέρος στο τουρνουά, μπορούν να απευθύνονται στους υπεύθυνους της Ακαδημίας των «ελαφιών» στα παρακάτω τηλέφωνα:

6942082649 Ξενάκη Μαρία-υπεύθυνη management της Ρόδου
6945872393 Σπέρτος Βασίλη- Τεχνικός Διευθυντής και προπονητής της Ακαδημίας και 6946227777 Γιαννουκάς Μιχάλης- Υπεύθυνος Ακαδημιών

Επιπλέον, μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Ακαδημίας, στην οδό Βενετοκλέων 40, καθημερινά από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 3 ευρώ για το κάθε παιδί.

Επιπλέον, στη διάθεση των ενδιαφερόμενων βρίσκεται η ιστοσελίδα του συλλόγου www.asrodosfc.com και η διεύθυνση του Facebook : Α.Σ Ρόδου Α.Σ Ρόδου.