Το Αμπερνάλλι Σορωνής έφθασε  μέχρι το... Ωραιόκαστρο

Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι» και η χορευτική ομάδα ενηλίκων, στο πλαίσιο  πολιτιστικής εκδρομής, επισκέφθηκαν τη Θεσσαλονίκη και το  Ωραιόκαστρο.

Παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί της Ρόδου και της Δωδεκανήσου, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, στις 19:30 θα παρουσιαστεί στο Θεατράκι Γυμνασίου Σορωνής, η κωμωδία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Οι θερμόαιμοι». Μια κωμωδία της Μαρίας Αϊβάζη-Ζάγορα, σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Τρέχα.

Στο θεατρικό σανίδι ξαναπατούν, μετά τις παραστάσεις στη πόλη της Ρόδου, για κοινωνικό σκοπό, εκπρόσωποι της τοπικής πολιτικής σκηνής μαζί με ένα αξιωματικό της ΕΛΑΣ, ένα γιατρό και άλλους ερασιτέχνες ηθοποιούς.
 


Πρόκειται για μία κωμωδία καταστάσεων μέσα από την οποία περνάμε τα θετικά μηνύματα της αιμοδοσίας.  Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» και ο πρόεδρος του Φιλήμονας Νικολάου, έχει στόχο να ευαισθητοποιηθεί την τοπική κοινωνία γύρω από την εθελοντική αιμοδοσία.
 


Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σορωνής, καθώς και οι αρχαιρεσίες για το νέο διοικητικό συμβούλιο. Ενημέρωση και βίντεο μπορείτε να βλέπετε στις ιστοσελίδες μας ampernalli.gr, facebook.com/ampernalli, youtube.com/ampernalli.