Η Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου στην 4η Greek Tourism Expo 2017, στην Αθήνα

Η Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου στην 4η Greek Tourism Expo 2017, στην Αθήνα

Η Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου στην 4η Greek Tourism Expo 2017, στην Αθήνα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 627 ΦΟΡΕΣ

Ενδιαφέρουσες συναντήσεις με εκπροσώπους και επαγγελματίες του τουρισμού και tour operators που στόχευαν στην περαιτέρω προώθηση και προβολή του ροδίτικου τουριστικού προϊόντος στη διεθνή αλλά και την ελληνική αγορά τουρισμού, είχε η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Απόδημων Ροδίων κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου στο πλαίσιο της 4ης Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης Greek Tourism Expo 2017 που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 8-10 Δεκεμβρίου 2017, στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo της Αθήνας, στην Ελλάδα.

Η κα Χατζηλαζάρου την πρώτη ημέρα της έκθεσης είχε σημαντικές επαφές με επιλεγμένους και καταξιωμένους hosted byers, επαγγελματίες της διεθνούς τουριστικής σκηνής - τα ονόματα των οποίων είναι όπως πάντα στη διάθεση όλων των εμπλεκομένων φορέων τουρισμού στη Ρόδο - συζητώντας πιθανές μελλοντικές συνεργασίες προς την κατεύθυνση ανάπτυξης του τουρισμού στη Ρόδο και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Τα σημαντικά b2b meetings με Έλληνες και διεθνείς εκπροσώπους του τουρισμού συνέχισε τις υπόλοιπες ημέρες της έκθεσης, λόγω μετάβασης της αντιδημάρχου στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «Travel Turkey» της Σμύρνης, η διευθύντρια της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου κα Βεατρίκη Σέρβου.

Το παρών έδωσε στην έκθεση και η τοπική σύμβουλος της δημοτικής ενότητας Ρόδου κα Φωτεινή Καράμπελα.

Να σημειωθεί ότι η Greek Tourism Expo 2017 υποδέχθηκε 150 Hosted Byers, από 40 και πλέον χώρες, ενώ ξεπέρασαν τις 6000 συνολικά οι επαγγελματικές συναντήσεις που διεξήχθησαν στο πλαίσιο της έκθεσης, με τους κύριους κλάδους της τουριστικής βιομηχανίας MICE & Leisure, Luxury & Business Travel και City Break να αποτελούν τον κύριο πυλώνα για την 4η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Ελλάδος. Επίσης, η έκθεση συνοδεύτηκε από παράλληλες εκδηλώσεις και εργαστήρια, που στόχευαν στην αύξηση των πωλήσεων, τη διαχείριση, τη μείωση του κόστους των ξενοδοχείων και την αύξηση του ανταγωνισμού σε έναν κόσμο νέων τεχνολογιών.

Το stand της Ρόδου που είχε στηθεί στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στελεχώθηκε εκτός από τη διευθύντρια της Διεύθυνσης Τουρισμού Δήμου Ρόδου κα Βεατρίκη Σέρβου και από την προϊσταμένη του Τμήματος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Τουρισμού κα Ειρήνη Χατζηνικολάου και το στέλεχος της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου κα Αναστασία Σαββιού..

Σε όσους επισκέφθηκαν το stand της Ρόδου, ανάμεσά τους ο πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Χαράλαμπος Καρίμαλης και ο δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μόραλης, διανεμήθηκε έντυπο προωθητικό υλικό και δόθηκαν πληροφορίες σχετικά με το τουριστικό προϊόν της Ρόδου. Είχε μεγάλη επισκεψιμότητα και πολλοί ήταν εκείνοι που ζητούσαν πληροφορίες για το νησί καθώς σχεδιάζουν τις επόμενες διακοπές τους στη Ρόδο.

Τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού προσέφεραν μάλιστα στους επισκέπτες, τοπικά προϊόντα του νησιού, όπως το παραδοσιακό μελεκούνι και παραδοσιακά γλυκίσματα, προσφορά της εταιρίας «Ποντικάκης Γεώργιος και Σία Ο.Ε. - Pane Di Capo».

Διαβάστε ακόμη

Κως και Ρόδος στους κορυφαίους προορισμούς εσωτερικού της Aegean Airlines από τη βάση της Θεσσαλονίκης για την περίοδο του Πάσχα

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες