Έκρυψε την κοκαΐνη στα γεννητικά της όργανα!

Βαριά ποινή επιβλήθηκε χθες από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου σε 30χρονη Μολδαβή η οποία συνελήφθη τον περασμένο Απρίλιο να μεταφέρει στην Κω, 87 γραμμάρια κοκαΐνης κρυμμένα στα γεννητικά της όργανα και στην κοτσίδα των μαλλιών της!

Το δικαστήριο επέβαλε συνολική ποινή κάθειρξης 8 ετών και χρηματικό πρόστιμο 3000 ευρώ στην αλλοδαπή με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Η σύλληψη της 30χρονης Μολδαβής είχε γίνει στις 21 Απριλίου 2017 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω μετά από την αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν στη διάθεσή τους, και οι οποίοι την … περίμεναν στο λιμάνι του νησιού.

Έτσι όταν στις 6 το πρωί κατέπλευσε στο λιμάνι της Κω το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά, οι αστυνομικοί βρίσκονταν εκεί και στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που διενήργησαν εντόπισαν την 30χρονη από τη Μολδαβία.

Σε σωματική έρευνα που της έκαναν βρήκαν να κατέχει 87 γραμμάρια κοκαΐνης και ένα κινητό τηλέφωνο τα οποία κατασχέθηκαν. Ειδικότερα, η αλλοδαπή είχε κρυμμένα μέσα σε προφυλακτικό στον κόλπο της τα 64,50 γραμ. της κοκαΐνης και σε άλλη συσκευασία που είχε κρύψει στην κοτσίδα των μαλλιών της τα 22,55 γραμ.

Όλες οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν, ενώ στην αλλοδαπή ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και μετά την απολογία της πήρε το δρόμο για τη φυλακή όπου και θα επιστρέψει μετά την καταδικαστική σε βάρος της απόφαση του δικαστηρίου.