Παιδιά των Δημοτικών σχολείων της πόλης μας προσέφεραν 600 τσάντες τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Στα πλαίσια της ανθρωπιστικής δράσης της Λέσχης Lions Ρόδου και σε συνεργασία με την περιφέρεια Ν. Αιγαίου και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, διοργανώθηκε προβολή της παιδικής ταινίας Ice Age 4: «Σε τροχιά σύγκρουσης», στις 6 και 7 Δεκεμβρίου, στο κινηματοθέατρο Metropol Odeon.

Η συμμετοχή των παιδιών ήταν δωρεάν, χωρίς εισιτήριο, προτάθηκε όμως στα παιδιά των σχολείων, που θα συμμετείχαν, να προσφέρουν εθελοντικά τρόφιμα μακράς διάρκειας, τα οποία και παραδόθηκαν στο Κοινωνικό παντοπωλείο της Περιφέρειας.

Η συμμετοχή των μαθητών ήταν πολύ μεγάλη και η ανταπόκριση στο κάλεσμά μας εντυπωσιακή. Συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 600 σακούλες με μακαρόνια, γάλατα, αλεύρι, ρύζι ,όσπρια, ζάχαρη καθώς και κονσέρβες.

Η Λέσχη Lions Ρόδου θα ήθελε να ευχαριστήσει για τη συμμετοχή σε αυτό το επιτυχημένο εγχείρημα:
• Την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και ιδιαίτερα την Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο για θέματα Εθελοντισμού και «Δια βίου μάθησης» Χαρούλα Γιασιράνη,

• Τον Εντεταλμένο Περιφερειακό σύμβουλο Κοινωνικής Μέριμνας της  Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Νίκο Καραμαρίτη.

• Την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Δωδεκανήσου,

• Το κινηματοθέατρο Metropol Odeon και ιδιαίτερα τον Κο. Κωνσταντινίδη για τη δωρεάν παραχώρηση του χώρου,

• Την εταιρεία Odeon για τη δωρεάν διανομή της ταινίας ,

• Τα μέλη της Λέσχης Lions Ρόδου που συμμετείχαν ενεργά και βοήθησαν στη επιτυχία της συγκεκριμένης δράσης και ιδιαίτερα τους Γιάννη Τσιρίμπη και Μιχαλία Δέδε.

Για τη Λέσχη Lions Ρόδου,
Ο  Πρόεδρος της λέσχης
Ιωάννης  Χατζημανώλης
Ο  Γεν. Γραμματέας
Βασίλειος  Γιακουμάκης