Ελεύθερη με όρους αφέθηκε η 26χρονη

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε προχθες μετά την απολογία της 26χρονη που συνελήφθη να κατέχει έξι συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης!

Η σύλληψη της 26χρονης έγινε προχθές στις 10 το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου οι οποίοι παρουσία Δικαστικού Λειτουργού έκαναν έλεγχο στο σπίτι της κατά τον οποίο εντόπισαν 6 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 46,8 γραμμαρίων.

Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν ενώ η 26χρονη προσήχθη ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα ο οποίος και της άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και την παρέπεμψε στην ανάκριση.

Έτσι χθες το μεσημέρι η κατηγορούμενη συνοδευόμενη από τη συνήγορο της κα. Νινέτα Κατσιμπρή προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου και απολογήθηκε αρνούμενη τα όσα της καταλογίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 26χρονη είπε πως είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών τα τελευταία δύο χρόνια και πως την ποσότητα που βρέθηκε στην κατοχή της τα είχε προμηθευτεί τρεις ημέρες πριν την σύλληψη της αποκλειστικά και μόνο για δική της χρήση έναντι του ποσού των 200 ευρώ.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, η 26χρονη αφέθηκε ελεύθερη με το περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.