Ξεσηκωμός στις Καλυθιές, σοκ με Φυλακούρη

Σε κατάσταση…. «κόκκινου συναγερμού» βρίσκεται η ποδοσφαιρική κοινωνία των Καλυθιών, η οποία περιμένει με ανυπομονησία το μεγάλο ντέρμπι του Απόλλωνα με τον πρωτοπόρο Φοίβο. Το σπουδαίο ματς του Σαββάτου, στο οποίο οι νεοφώτιστοι θα προσπαθήσουν να αρπάξουν από τα «μαλλιά» την ευκαιρία που τους δίνεται να προσπεράσουν τον αντίπαλό τους, αναμένεται να τιμήσουν με την παρουσία τους δεκάδες φίλαθλοι, με τον Χρυσόστομο Χάσταλη και τους ποδοσφαιριστές του να είναι βέβαιοι για την πολύτιμη βοήθεια του «δωδέκατου παίκτη».

 Τη στήριξη την έχουν ανάγκη ίσως περισσότερο από κάθε προηγούμενη φορά, καθώς καλούνται να ανταπεξέλθουν όχι μόνο στις δυσκολίες του ντέρμπι, αλλά και στις ατυχίες με τις οποίες βρίσκονται αντιμέτωποι το τελευταίο διάστημα. Αυτή του Μιχάλη Φυλακούρη είναι και η πλέον σοβαρή. Ο φαινομενικά επιπόλαιος τραυματισμός του πολύπειρου αμυντικού στον ώμο αποδείχθηκε εν τέλει ιδιαίτερα σοβαρός, σε βαθμό που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις μήνες, προς μεγάλη απογοήτευση τόσο του ίδιου, όσο και της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλωνα, που θέλοντας και μη, οφείλει να ψάξει κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου όχι μόνο επιθετικό στη θέση του Φώτη Χατζηβαλσάμη, αλλά και το δικό του αντικαταστάτη.

 Επιπλέον, ανέτοιμοι θα μπουν στο ντέρμπι του Σαββάτου, λόγω του μικρού αριθμού προπονήσεων που πρόλαβαν να κάνουν, οι προερχόμενοι από τραυματισμό Ραφαήλ Φλεβάρης, Γιώργος Γεωργιάδης και Τίμος Σαββούλης.

  Ο Χρυσόστομος Χάσταλης δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές του χωρίς διακοπή από την περασμένη Δευτέρα, ενώ υπάρχει η σοβαρή πιθανότητα να μην ολοκληρώσει την προετοιμασία τους σήμερα, αλλά αύριο Παρασκευή, με χαλάρωμα στο γήπεδο των Καλυθιών. 

  Σημειώνεται, πως οι γηπεδούχοι προτιμούσαν να παίξουν την Κυριακή, μέρα που εκτιμούσαν πως θα βόλευε περισσότερο τον φίλαθλο κόσμο, ωστόσο το αίτημά τους δεν έγινε δεκτό από το Φοίβο.  

Τρεις μήνες εκτός δράσης θα μείνει ο Μιχάλης Φυλακούρης (αριστερά).
Τρεις μήνες εκτός δράσης θα μείνει ο Μιχάλης Φυλακούρης (αριστερά).