Νέο προπονητήριο ρίψεων στο Κορακόνερο

Νέο προπονητήριο ρίψεων στο Κορακόνερο

Νέο προπονητήριο ρίψεων στο Κορακόνερο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 174 ΦΟΡΕΣ

Θα βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων του ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» και αφορά τις ρίψεις της σφύρας και του δίσκου ώστε να υπάρξει αποσυμφόρηση στο στάδιο στίβου αλλά και μεγαλύτερη ασφάλεια για τους αθλούμενους κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.

Η κατασκευή νέου προπονητηρίου ρίψεων εντός του χώρου όπου βρίσκονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις στο Κορακόνερο ξεκινάει ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια στο στάδιο του στίβου.

Ο κλωβός λοιπόν, για τη σφύρα και τον δίσκο θα μεταφερθεί από τον χλοοτάπητα όπου και βρισκόταν μέχρι πρότινος και θα πάει σε άλλο σημείο εκεί κοντά.

Με τον τρόπο αυτόν δεν θα υπάρχει πλέον καμία πιθανότητα τραυματισμού αθλουμένων κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ενώ και στο νέο χώρο θα τοποθετηθούν πάσσαλοι 8μ. τουλάχιστον στο ύψος με συρματόπλεγμα, για να προστατεύονται όσοι χρησιμοποιούν το χώρο για πεζοπορία στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα».

Ένα μεγάλο μέρος του έργου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί σήμερα, και τις επόμενες μέρες θα μπορούν πλέον αθλητές κι αθλήτριες των ρίψεων να χρησιμοποιούν το νέο προπονητήριο.

Με τον τρόπο αυτόν θα υπάρξει και αποσυμφόρηση του σταδίου, τουλάχιστον τα διαστήματα τις προετοιμασίας, αλλά παράλληλα αξιοποιούνται όλοι οι εκεί χώροι ώστε να συνεχιστεί η ανάπτυξη στο στίβο.

Μεταφέρεται πλέον από το χώρο του σταδίου ο κλωβός των ρίψεων.
Μεταφέρεται πλέον από το χώρο του σταδίου ο κλωβός των ρίψεων.

Διαβάστε ακόμη

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!