Χτίζει... φρούριο στην Κάρπαθο

Με εκπλήξεις ξεκίνησε χθες η 13η αγωνιστική στην Α’ Κατηγορία «BLUE STAR FERRIES», αφού ο Ποσειδώνας κέρδισε 3-2 στην Κάρπαθο τον ΔΙ.ΑΣ. Παρά το ότι οι Κώοι είχαν την υπεροχή όσον αφορά την κυκλοφορία και την κατοχή της μπάλας, οι παίκτες του Γιάννη Καραμηνά μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 43’ με εκτέλεση φάουλ του σπεσιαλίστα Μανώλη Σπανού, ο οποίος βρήκε ωραία τον Χατζημανώλη, που πλάσαρε εύστοχα. 

Με τη συμπλήρωση πέντε λεπτών στην επανάληψη, ο Ποσειδώνας έκανε δύο τα τέρματά του, αφού ο Δράκος πάσαρε στον Νασόπουλο κι αυτός με πλασέ βρήκε δίχτυα. Τρία λεπτά αργότερα ο ΔΙ.ΑΣ μείωσε χάρις σε πλασέ του Μπεκιρλάρι μέσα από την περιοχή, για να πέτυχε στο 77’ άλλο ένα τέρμα ο Ποσειδώνας μετά από συνδυασμό Δράκου και Μανώλη Σπανού, με τον τελευταίο να πλασάρει, αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα.  Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΔΙ.ΑΣ. κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα ο Μπεκιρλάρι για το τελικό 3-2. 

Διαιτητής ήταν ο Μανώλης Παπαγιαννίδης με βοηθούς τους Μοσχάτο και Κούτση. 

Ποσειδών: Γαλάνης, Κεσίδης, Κούτολο, Χατζημανώλης, Φασουλέτος, Σπανός Ι, Φελούζης (78’ Βιλανούτσι), Τσιαβέλης, Δράκος (87’ Καουκάκης Γ), Σπανός Ε. (82’ Κοντονικόλας), Νασόπουλος (60’ Καουκάκης Χ.).
ΔΙ.ΑΣ: Mιχαλάκης, Δουγέκος, Καράλιαμης, Ιωαννίδης, Χατζησουλεϊμάν (55’ Γκεστένια), Πης, Συνεσίου (55’ Χατζηφούντας), Βλαντιμίροφ, Μπεκιρλάρι, Τογρού, Ζιώγας (55’ Μαργαρίτης).