Ο Μανώλης Βασιλειάδης προβάρει τα χρώματα της Γαλλικής Montpellier

Μετά το επιτυχημένο πέρασμα του Μανώλη Βασιλειάδη από τη FCLORIENT CFA ανεβαίνει ο πήχης απότομα και πλέον είναι μέλος του προπονητικού τμήματος της MONTPELLIER MHSC CFA! 

Ο Ελληνογάλλος προπονητής, κάτοχος του διπλώματος UEFA A, στοχεύοντας πάντα σε πρωτάθλημα υψηλών απαιτήσεων, βρίσκεται ήδη στη Γαλλία στη θεση υπευθυνου φυσικής κατάστασης και ειδικών θεμάτων τακτικής

Ο ίδιος σημειώνει:
«Αν και δεν είχα σκοπό να δουλέψω φέτος στο εξωτερικό, αυτή η συνεργασία αποτελεί τιμή για μένα. Η σπουδαιότητα του συλλόγου είναι αδιαμφισβήτητη και είναι σίγουρο ότι θα θεμελιωθούν περαιτέρω οι εμπειρίες μου στο χώρο της προπονητικής. Άλλωστε η Montpellier είναι ένα ιδιαίτερο μέρος για μένα μιας κι εδώ ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές σπουδές μου»

Τη φανέλα της Montpellier φόρεσαν οι θρυλικοί Aliosha Asanovic, Younes Belhanda, Eric Cantona, Olivier Giroud, Stene Mounier, Carlos Valrderama, Romain Pitau, Roger MIla, αλλά και αυτοί που βγήκαν από τις ακάδημίες της Lauren Blanc, Mapou Yanga Mbiwa, Benjamin Stambouli, Remy Cabella.