Στην παιδιατρική κλινική ο Κολοσσός Η Hotels

Σύσσωμη στην παδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, βρέθηκε χθες η ομάδα του ΚΟΛΟΣΣΟΥ H HOTELS, πραγματοποιώντας την καθιερωμένη επίσκεψη της, πριν τις εορτές των Χριστουγέννων, μοιράζοντας ευχές και δώρα στους μικρούς φίλους της.

την ομάδα συνόδευσε ο βοηθός προπονητής, Στάθης Νερατζάκης, ο φυσικοθεραπευτής  Βασίλης  Θαρρενός και η υπεύθυνη μάρκετινγκ & επικοινωνίας κα Άντα Καραγιάννη.

Τα παιχνίδια που χάρισαν στα παιδιά που νοσηλεύονται, πρόσφερε το τοπικό κατάστημα Jumbo με πρωτοβουλία του διευθυντή του, Κώστα Ευφραιμίδη ο οποίος στηρίζει την κοινωνική δράση. Τους καλωσόρισαν  η διευθύντρια της παδιατρικής κλινικής κα Ντίνα Παχύλη Μαχαιρίδη με τους παιδιάτρους κ. Διακολιό Κωνσταντίνο, πιστό φίλαθλο της ομάδας, την  κα Ειρήνη Παπανικήτα και τους ειδικευόμενους παδιάτρους.
 


 


Η επίσκεψη χαρακτηρίζεται ως «αναγκαία κοινωνική ενέργεια» γιατί είναι απολύτως ουσιαστική, ανθρώπινη, δίνει μεγάλη χαρά σε όλους και όπως διαπιστώθηκε, τόσο  το προσωπικό της παιδιατρικής  όσο και οι λιλιπούτειοι ασθενείς, την περιμένουν από καιρό και προετοιμάζονται. Από την πλευρά της η ομάδα, προγραμματίζει την ενέργεια και δέχεται αντίστοιχα τις ευχές αγάπης από τον κόσμο προς τους παίκτες να συνοδεύουν την ομαδική και ατομική προσπάθειά τους.  

Οι αθλητές του  ΚΟΛΟΣΣΟΥ H HOTELS ευχήθηκαν υγεία, στα μικρά παιδιά που αυτές τις ημέρες φιλοξενούνται στην παδιατρική κλινική, στους γονείς τους, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό,  φωτογραφήθηκαν μαζί τους, μοίρασαν τα δώρα, πολλά χαμόγελα και υπέγραψαν τη μπάλα του μικρού φίλου που τους περίμενε προετοιμασμένος.

Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ Η HOTELS εύχεται σε όλα τα παιδιά που τυχαίνει να βρίσκονται αυτές τις ημέρες σε παιδιατρικές κλινικές να επιστρέψουν γρήγορα στο σπίτι τους με υγεία και να γιορτάσουν με την οικογένεια τους  χαρούμενα, τα Χριστούγεννα. 
   


 


Ευχές του Κολοσσού

Με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων και τον ερχομό του νέου έτους, ο Κολοσσός μοιράζει δημόσια τις ευχές του προς όλο τον κόσμο με τη σχετική ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος, το ΔΣ, ο προπονητής, οι αθλητές και το διοικητικό και τεχνικό προσωπικό της ΚΑΕ ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS, εύχονται ολόψυχα, αυτές τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στους αγαπημένους μας φιλάθλους, υγεία και ευτυχία και η ανατολή του καινούριου χρόνου να φέρει καλύτερες μέρες στον δοκιμαζόμενο λαό μας και στον Κολοσσό μας πάντα νίκες».