Υπέγραψε την απόφαση για την λειτουργία καταστημάτων τις Κυριακές στα Δωδεκάνησα ο Χ. Κόκκινος

Μετά από ουσιαστική διαβούλευση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων και του επιχειρηματικού κόσμου της Δωδεκανήσου και σε κλίμα συναίνεσης και συνεργασίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος υπέγραψε την απόφαση που αφορά τη λειτουργία καταστημάτων τις Κυριακές για τις Περιφερειακές Ενότητες της Δωδεκανήσου.

Η απόφαση η οποία στάλθηκε για να δημοσιευθεί σε Φ.Ε.Κ., «επιτρέπει την προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων στις Περιφερειακές Ενότητες της Δωδεκανήσου για το διάστημα 1 Απριλίου έως 31 Οκτωβρίου εκάστου έτους» και σας παρατίθεται παρακάτω αναλυτικά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος ευχαριστεί για τη συνεργασία στο παραπάνω θέμα τούς εκπροσώπους: του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και την Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Δωδεκανήσου.

 

 

Χαιρετίζει την ώριμη στάση τους και επισημαίνει ότι η απόφαση που κοινοποιείται συμβάλλει στη στήριξη της επιχειρηματικότητας, στη διατήρηση και δημιουργία θέσεων εργασίας και εξυπηρετεί το καταναλωτικό κοινό και την εύρυθμη λειτουργία τής αγοράς τής Δωδεκανήσου.

Η απόφαση

Απόφαση λειτουργίας καταστημάτων τις Κυριακές by RodiakiNewsRoom on Scribd