Απάντησε αρνητικά ο Ρίκκα στον ΑΕΡΑ

Ο ΑΕΡΑ ψάχνει τις ιδανικές περιπτώσεις ενίσχυσης στο ρόστερ του αυτή την μεταγραφική περίοδο.

Θέλει να ενισχυθεί περισσότερο σε εμπειρία, προκειμένου να ανεβάσει το αγωνιστικό επίπεδο και να συνεχίσει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Blue Star Ferries.

Δυο  από τους παίκτες που θα ήθελε ο Βαγγέλης Χοσάδας στην ομάδα του, είναι ο Αντώνης Ρίκκα, και ο Μιχάλης Λυριστής.

Ο πρώτος  στο ξεκίνημα αυτής της περιόδου μεταγράφηκε στον ΑΟ Σύμης. Είναι μια καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή, με σημαντική εμπειρία από μεγάλες κατηγορίες που ενδιέφερε τον ΑΕΡΑ. Η Διοίκηση Αντώνογλου του έκανε μια δελεαστική πρόταση να αφήσει τη Σύμη και να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Ο ποδοσφαιριστής πάντως δεν φαίνεται να θέλει να  αφήσει τη Σύμη και η περίπτωση ένταξης του στο ρόστερ του ΑΕΡΑ, τουλάχιστον αυτή τη μεταγραφική περίοδο ναυαγεί.

Ο δεύτερος ξεκίνησε τη φετινή περίοδο στον Ηρακλή Μαριτσών κι ο ΑΕΡΑ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του.  Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, ήθελε να μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή Μαριτσών και χθες βράδυ, επρόκειτο να έχει συνάντηση με τους Διοικούντες τον Ηρακλή, προκειμένου να λύσει τη συνεργασία του.

Αν λυνόταν η συνεργασία χθες βράδυ, τότε ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο πώς ο ΑΕΡΑ είναι πολύ κοντά στο να τον εντάξει στο δυναμικό του. Μάλιστα πληροφορίες ανέφεραν χθες πώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βολιδοσκοπήσει τον παίκτη, ο οποίος δεν έχει αντίρρηση να ενταχθεί στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο στον ΑΕΡΑ.