Ειλημμένη απόφαση η ενίσχυση του Ηρακλή Μαριτσών

Έτοιμοι να σηκώσουν τα «μανίκια», προκειμένου να καλύψουν τα κενά στο ρόστερ που δημιούργησε η αποχώρηση πέντε ποδοσφαιριστών (αδερφοί Λυριστή, Γιαννακόπουλος, Μπάρτζος, Θαρρενός) είναι οι άνθρωποι του Ηρακλή Μαριτσών.

Η απόφαση της διοίκησης των «ροπαλοφόρων» να ενισχύσει την ομάδα με τρεις-τέσσερις ποδοσφαιριστές που θα είναι σε θέση να βοηθήσουν άμεσα είναι ειλημμένη και δεν αποκλείεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα να έρθουν τα πρώτα νέα.

Εν τω μεταξύ, στη διάθεση των φίλων του Ηρακλή βρίσκονται τα ημερολόγια του συλλόγου, οι άνθρωποι του οποίου εύχονται σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο ένα καλό και δημιουργικό 2018.

Οι ευχές του Γιώργου Παπαδημήτρη
Τις δικές του ευχές καταθέτει, όπως το συνηθίζει εδώ και χρόνια, ο επίτιμος πρόεδρος του Ηρακλή, Γιώργος Παπαδημήτρης:     

«Εύχομαι ο νέος χρόνος, το 2018, που σε λίγες μέρες θα υποδεχθούμε, να είναι καλύτερος από κάθε προηγούμενο, ειρηνικός, ποδοσφαιρικά γεμάτος, με υγεία και επιτυχίες για το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο, που τόσο τις έχει ανάγκη.

Στον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο και στους αγαπητούς φίλους δημοσιογράφους κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που επιτελούν για την  έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού, στους δε φορείς που ασχολούνται με το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο να εργασθούν με περισσότερο ζήλο για να έρθουν καλύτερες μέρες, γιατί τον τελευταίο καιρό έχει παραμεληθεί…

 Στους παράγοντες των σωματείων δύναμη και κουράγιο για το καλύτερο. Υγεία, χαρά, ευτυχία να έχουμε όλοι».