«Κόλλησε» του Παντελή Αθανασίου στον Ιάλυσο

Ο Ιάλυσος μελετά με κάθε λεπτομέρεια τις μεταγραφικές περιπτώσεις που έχει  για να διαλέξει σαφέστατα από αυτές τις πλέον συμφέρουσες. Μια από αυτές ήταν του Παντελή Αθανασίου, ο οποίος είναι από την αρχή της περιόδου και μετά τον Διαγόρα, αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Οι ερυθροκίτρινοι τον «πλησίασαν», διερευνώντας την περίπτωση επανόδου του ποδοσφαιριστή στο νησί μας. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά χθες, το ενδιαφέρον του Ιάλυσου σταμάτησε, καθώς θεωρείται πολύ δύσκολο ο παίκτης να φύγει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η αλήθεια είναι πώς θα ήθελε να επιστρέψει στο νησί μας, αλλά τον πρώτο λόγο για τον ποδοσφαιριστή έχει ο Ηρακλής στον οποίο ανήκει  και δεν είναι σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές διατεθειμένος να τον αφήσει να φύγει. Έτσι η υπόθεση Παντελής Αθανασίου έμεινε…στο ενδιαφέρον. 

Στα μεταγραφικά της ομάδας μέχρι χθες πάντως, δεν είχε σημειωθεί καμιά εξέλιξη. Όλα αυτά θα εξαρτηθούν από την απόφαση που θα βγάλει η επιτροπή εφέσεων, μέσα στην εβδομάδα, η οποία θα κρίνει και τις εξελίξεις στα μεταγραφικά. 
Ο Θανάσης Τερζής και ο Γιάννης Κατσανίκας,  γύμνασαν χθες την ομάδα και πάλι στο γήπεδο της Παστίδας και θα πράξουν το ίδιο και σήμερα το πρωί στον ίδιο χώρο. 

Οι παίκτες του Ιάλυσου θα πάρουν ρεπό για την αυριανή Πρωτοχρονιά και θα επανέλθουν στις προπονήσεις από την Τρίτη, καθώς όπως είναι γνωστό το φινάλε του α’ γύρου τους περιμένει στο Κιάτο.