Ιάλυσος: Σε γνωστά λημέρια  ο Χειμωνέττος

Μετά την ημέρα της Πρωτοχρονιάς επανήλθαν στις προπονήσεις οι παίκτες του Ιάλυσου, με σκοπό να προετοιμαστούν κατάλληλα για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα που τους περιμένει στο Κιάτο. Στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής αντιμετωπίζει την Κυριακή στις  15.00 τον τοπικό Πέλοπα.

Στο μεταγραφικό παζάρι η θέση που άφησε κενή ο γκολκίπερ Γιδόπουλος πηγαίνοντας στα Τρίκαλα, καλύφθηκε από τον Άγγελο Χειμωνέττο ο οποίος επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια. Ο μέχρι πρότινος μάλιστα γκολκίπερ του Ηρακλή Μ, ανακοινώνοντας το γεγονός προέβη στις παρακάτω δηλώσεις:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Διοίκηση του Ηρακλή και στον προπονητή της ομάδας, που δεν μου έκλεισαν τον δρόμο, για την επιστροφή στην ομάδα του Ιάλυσου κι έκαναν πράξη τα λόγια τους  από το καλοκαίρι που ήρθαμε σε συμφωνία. Με αυτή την κίνηση με βοήθησαν να διορθώσω το λάθος που έκανα στο τέλος της περσινής χρονιάς με την αποχώρηση μου από την ομάδα του Ιάλυσου.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ηρακλή Μ., για την στήριξη του κι εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και ο κόσμος να παραμείνει δίπλα στην ομάδα. Εις το επανιδείν. Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία» 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιάλυσος ενδιαφέρεται για την απόκτηση μέσου, ο οποίος αγωνίζεται στο νησί μας κι έχει αρκετή εμπειρία από την Γ΄ Εθνική Κατηγορία.