Το έριξαν στο «διάβασμα» στον Διαγόρα

Το έριξαν στο «διάβασμα» στον Διαγόρα

Το έριξαν στο «διάβασμα» στον Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 273 ΦΟΡΕΣ

Πρόβλημα με Σερτζίνιο της τελευταίας στιγμής, ενώ νοκ άουτ εν όψει του αγώνα με Λουτράκι, είναι οι Γιόνδης, Τσαγκάρης, Καλημέρης

Πολύ δύσκολο θεωρείται το ερχόμενο παιχνίδι για το Διαγόρα με το οποίο πέφτει η αυλαία του α’ γύρου της Γ’ εθνικής.

Το Λουτράκι που έρχεται τη Δευτέρα στο νησί μας, έδειξε μέχρι τώρα από τις εμφανίσεις του τουλάχιστον στη Ρόδο, πως είναι από τις καλύτερες ομάδες του 6ου Ομίλου κι ας είναι πίσω βαθμολογικά.

Ο Νίκος Παντέλης και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν τι θα βρουν απέναντι τους στο ματς της Δευτέρας. Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, τον οποίο «διαβάζουν» καλά οι «κυανέρυθροι», προκειμένου να μην έχουν βαθμολογικές απώλειες.

Ο Νίκος Παντέλης γύμνασε και χθες τους παίκτες του στο συνθετικό του «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» και το ίδιο θα κάνει και σήμερα στις 2 το μεσημέρι.

Αξίζει να σημειωθεί, πώς δεν γυμνάσθηκε χθες σε κανονικούς ρυθμούς ο Σερτζίνιο, ο οποίος θα δοκιμάσει να προπονηθεί σήμερα.

Παράλληλα, είναι ήδη εκτός αγώνα ο Αντώνης Γιόνδης, ενώ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα οι Παναγιώτης Τσαγκάρης και Γιάννης Καλημέρης που ως γνωστό προέρχονται από τραυματισμό.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Σε ανακοίνωση-ενημέρωση προς όλους τους φίλους της ομάδας για την διεξαγωγή του αγώνα της Δευτέρας, προέβη χθες ο Διαγόρας, καλώντας όλο τον κόσμο να δώσει το παρόν στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας.

«Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας ενημερώνει τους φιλάθλους και τους εκπροσώπους του Τύπου, ότι το πρώτο παιχνίδι της ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας για το 2018, με αντίπαλο το Λουτράκι για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής (6ος όμιλος, 11η αγωνιστική), θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 08 Ιανουαρίου 2018 στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου «Διαγόρας» στις 3μ.μ.

Ο «Γηραιός» προσκαλεί τα μέλη του, όπως και όλους τους φίλους του, να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση και να ενισχύσουν την ομάδα, ώστε να ξεκινήσει νικηφόρα το νέο έτος!»

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.