Διαγόρας: Σε ετοιμότητα ο Σερτζίνιο…

Για το παιχνίδι της Δευτέρας που δίνει ο Διαγόρας με αντίπαλο το Λουτράκι. Στην Αθήνα ο Αντώνης Γιόνδης ακολουθεί ειδική θεραπεία.

Σε κανονικούς ρυθμούς συνεχίσθηκε για το Διαγόρα η προετοιμασία ενόψει του αγώνα της Δευτέρας  στο Δημοτικό Στάδιο με το Λουτράκι. Είναι ένα σπουδαίο ματς και θεωρείται «κλειδί» για τη συνέχεια, όσον αφορά την παρουσία του στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Αυτό το γνωρίζουν καλά τεχνική ηγεσία και παίκτες κι είναι αποφασισμένοι να κάνουν το παν για να πάρουν την νίκη και να κρατηθούν ψηλά βαθμολογικά, περιμένοντας ακόμα και στραβοπάτημα του Εθνικού στην έδρα του.

Η πρωτοπόρος Προοδευτική έχει ρεπό αυτή την αγωνιστική και σαφέστατα, με νίκη ο «γηραιός» της πόλης μας μειώνει τη διαφορά από την κορυφή.  Αγωνιστικά ο Νίκος Παντέλης γύμνασε τους παίκτες του  και είδε με ικανοποίηση τον νεοαποκτηθέντα Σερτζίνιο να ακολουθεί κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, δείχνοντας πως η απουσία του από την προπόνηση της Τετάρτης έγινε για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Εκτός αγώνα  είναι ήδη:  
Ο Αντώνης Γιόνδης ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα και ακολουθεί ειδική θεραπεία προκειμένου να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατόν το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ Παναγιώτης Τσαγκάρης και Γιάννης Καλημέρης, εξακολουθούν να βρίσκονται ακόμα σε ατομικό πρόγραμμα.

Για σήμερα έχει προγραμματισθεί προπόνηση στις 11 στο Δημοτικό Στάδιο αλλά αν οι  καιρικές συνθήκες είναι κακές, οι «κυανέρυθροι» θα μεταφερθούν για να προπονηθούν στις 13.00 στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου».