Κολοσσός: Να μπει θετικό πρόσημο με τη νέα χρονιά

Την τρίτη του εκτός έδρας νίκη θα διεκδικήσει ο Κολοσσός H Hotels στο σημερινό του παιχνίδι (16.30’) με αντίπαλο την Κύμη, στο κλειστό γυμναστήριο της Χαλκίδας «Τάσος Καμπούρης».

Η πρώτη αγωνιστική του 2018 φέρνει την ομάδα της Ρόδου σε μία έδρα όπου πέρσι είχε ηττηθεί όταν κάμφθηκε η αντίστασή της στην τελευταία περίοδο. Φέτος, ωστόσο, φέρεται να έχει περισσότερες και πιο βάσιμες ελπίδες για «διπλό». Αφ’ ενός γιατί οι γηπεδούχοι θα έχουν την πίεση για το αποτέλεσμα στις πλάτες τους και αφ’ ετέρου γιατί οι «θαλασσί», παρά την οδυνηρή ήττα από τον Παναθηναϊκό, είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αγωνιστικά και ψυχολογικά.

Η αποστολή φυσικά και δεν είναι εύκολη, όπως δεν είναι κανένα από τα εκτός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος, όμως ο Κολοσσός H Hotels έδειξε και μέσα στην Πάτρα αλλά και κόντρα στους «πράσινους» του Τσάβι Πασκουάλ ότι διαθέτει τα απαραίτητα στοιχεία για να διεκδικεί με αξιώσεις το ροζ φύλλο και μακριά από τη Ρόδο.

Στο blog του, ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης, ο οποίος δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στη Χαλκίδα, εξήγησε πως «το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αποτελεί ήδη παρελθόν για εμάς, καθώς ακολουθεί το πρώτο ματς του 2018, που θα είναι στην έδρα της Κύμης.

Μετά από το κακό της ξεκίνημα στη σεζόν, έγιναν κάποιες αλλαγές στο ρόστερ κι έφτιαξαν μία καλή και συμπαγή ομάδα, με αποτέλεσμα να κάνει τρεις νίκες στα τελευταία της παιχνίδια. Αυτό σημαίνει πως μας περιμένει μία δύσκολη αποστολή εκεί και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά, ώστε να είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε τη νίκη και να ξεκινήσουμε θετικά το νέο χρόνο».