Μία μέρα μετά η «7η Χειμερινή συνάντηση»

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου και όχι μια μέρα νωρίτερα, Σάββατο, θα πραγματοποιηθεί η «7η Χειμερινή Συνάντηση Κλασικού Αθλητισμού» στο Στάδιο του Αγίου Σουλά, την οποία διοργανώνει ο ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου.

Αιτία η καλύτερη εύρυθμη λειτουργία του Σταδίου και η εξυπηρέτηση των  αθλητών, συλλόγων, κριτών και φιλάθλων.

Επίσης την Κυριακή θα διεξαχθούν παράλληλα και οι αναπτυξιακοί αγώνες, καθώς ο «Άγιος Σουλάς Cross Country Race 2018».

Αναλυτικά η προκήρυξη για την 7η χειμερινή συνάντηση:
 Ο τοπικός σύλλογος Α.Γ.Ε.Σ ΚΑΜΕΙΡΟΣ 2009 σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου, προκηρύσσει την 7η χειμερινή συνάντηση κλασικού αθλητισμού, αγώνα που θα διεξαχθεί παράλληλα με το Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Στίβου Ρόδου 2018 και επιλεγμένων αγωνισμάτων για τις αγωνιστικές κατηγορίες με ελεύθερη συμμετοχή, σύμφωνα με τη Γενική Προκήρυξη του ΣΕΓΑΣ με τους παρακάτω όρους:       

1. Τόπος- ημερομηνία διεξαγωγής:
Ρόδος - Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 - Δημοτικό Στάδιο Καμείρου «Ι. Πρώτος» 

6. Διαδοχικά ύψη
Ύψος ΠΠΒˊ-ΠΚΒˊ: 1.05-1.10-1.15-1.20μ και στη συνέχεια ανά τρία (3) εκατοστά
Επί κοντώ Γ (οπεν): 1.80-1.90-2.00-2.10-2.20μ. και ανά δέκα (10) εκατοστά. 
Επί κοντώ Α (οπεν): 2.30-2.40-2.50-2.60-2.70μ. και ανά δέκα (10) εκατοστά. 

7. Προσπάθειες
Σφύρα-VortexΠΠΒˊ-ΠΚΒˊ: 3 προσπάθειες
Σφύρα ΠΠΑ΄-ΠΚΑ΄-Παίδων-Κορασίδων:  6 προσπάθειες
Δίσκος ΠΠΑ΄-ΠΚΑ΄-Παίδων-Κορασίδων: 6 προσπάθειες
Σφαίρα ΠΚΑ΄-Παίδων-Κορασίδων: 6 προσπάθειες

8. Δικαίωμα συμμετοχής: 
Κάθε σωματείο έχει δικαίωμα να δηλώσει απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριών στα αντίστοιχα αγωνίσματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα, οι οποίοι μπορούν να αγωνιστούν σε όσα αγωνίσματα επιθυμούν, σύμφωνα με την κατηγορία που ανήκουν και με βάση τη Γενική προκήρυξη του ΣΕΓΑΣ. Ειδικά για την κατηγορία ΠΠβ'-ΠΚβ', κάθε σωματείο δύναται να μετέχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριών στα αντίστοιχα αγωνίσματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα. Κάθε αθλητής-τρια (ΠΠβ'-ΠΚβ') έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ΜΟΝΟ σε ένα αγώνισμα, καθώς και στην ομάδα σκυταλοδρομίας 8x50μτου σωματείου του. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή εκτός συναγωνισμού για οποιονδήποτε αθλητή-τρια της κατηγορίας.

9. Δηλώσεις συμμετοχής:
Τα σωματεία θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά τη δήλωση συμμετοχής τους για όλες τις κατηγορίες (εκτός της κατηγορίας ΠΠΒ΄- ΠΚΒ΄, η οποία και θα υποβάλλεται  στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, στο segasdod@gmail.com και στο technicaldirector.segasdod@gmail.com), στο σωματείο ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ (ages2009kameiros@gmail.com), έως τέσσερις (4) ημέρες πριν την διεξαγωγή των αγώνων, Τετάρτη 24/1/2018. Στους αγώνες οι συνοδοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα δελτία των αθλητών ιατρικώς θεωρημένα για τους τελευταίους δώδεκα μήνες (12) μήνες,για να τα καταθέσουν στην γραμματεία των αγώνων (αίθουσα κλήσης).Οι συνοδοί προπονητές των συμμετεχόντων σωματείων, θα ενημερωθούν την προηγουμένη ημέρα των αγώνων για τη σειρά ή τον διάδρομο που αγωνίζονται οι αθλητές/τριες που συμμετέχουν καθώς και για το οριστικό ωρολόγιο πρόγραμμα των αγώνων.

10. Χώρος προθέρμανσης
Λόγω έλλειψης χώρου προθερμάνσεως για τους αθλητές των αγώνων, θα χρησιμοποιηθεί για τοσκοπό αυτό, το πέταλο του αγωνιστικού χώρου στην πλευρά του τερματισμού. Οι αθλητές θα εισέρχονταιστον κυρίως αγωνιστικό χώρο, 20 λεπτά νωρίτερα από την αναγραφόμενη ώρα του αγωνίσματος, αφού τους παραλάβει από τον συγκεκριμένο χώρο ο έφορος των αγώνων.Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα ρυθμίζεται από τον Τεχνικό Υπεύθυνο των αγώνων.

11. Έπαθλα:
Στους τρεις (3) πρώτους νικητές-τριες των αγωνισμάτων και με βάση την αγωνιστική τους κατηγορία, θα απονέμονται μετάλλια (χρυσό-αργυρό-χάλκινο) καθώς και διπλώματα. Οι απονομές θα διεξάγονται μετά το τέλος του κάθε αγωνίσματος.