Ο στρατιωτικός χαιρετισμός, τα αποδυτήρια της Ψίνθου και το… φιγουρίνι

Αντίπαλοι στο γήπεδο, φίλοι έξω από αυτό

Χρόνια φίλοι, οι Στάθης Φαρμακίδης και Παναγιώτης Σωτηρόπουλος έμελλε να βρεθούν αντίπαλοι το Σάββατο στο γήπεδο της Ψίνθου.

Αν κάνει εντύπωση το πιο σοβαρό και… προβλεπόμενο ύφος του προπονητή της Δόξας, η αιτία βρίσκεται στη φανέλα και στο… μήνυμά της, παρά ένα r ανάμεσα στο πρώτο και στο τρίτο γράμμα, προς γνωστό και αγαπημένο σε όλους διαιτητή, πρώην ποδοσφαιριστή, εορτάζοντα στις 6 Δεκεμβρίου, με καλές κούρσες και πριν από αυτές με καλό καφέ.
 

 

Δεν λείπουν ποτέ από το γήπεδο

Αυτή η συντροφιά δεν λείπει ποτέ από τους αγώνες του Διαγόρα. Ο πρόεδρος των επιτυχιών Αντώνης Γεωργιάδης, περιστοιχισμένος από τον καλό του φίλο Μέντο Ζωάννου, τους περιφερειακούς Μιχάλη Μπαριανάκη και Δημήτρη Τσοπανάκη, τον Γιώργο Δουρδουνά αλλά και τους υιούς Ζωάννου και Τσακμακίδη. Απούσες οι «κεφαλές» της νυν Διοίκησης…  (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

 

 

Η παρέα της Λίνδου

Ο Νίκος Σαββαϊδης όποτε βρίσκει την ευκαιρία δεν ξεχνά την αγαπημένη του ομάδα… Δίνει το παρόν στη σκεπαστή με την παρέα του από την Λίνδο...      (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

 

 

Ο στρατιωτικός χαιρετισμός

Με την επίτευξη του γκολ ο Αγγελούδης πήγε στον πάγκο και χαιρέτησε στρατιωτικά τους συμπαίκτες του  αποθεούμενος απ’ όλους όσους ήταν εκεί και περισσότερο τον Νίκο Παντέλη και τον Πέτρο Ρουτζιέρη. 

(ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

 


Το μουσείο των Μασσάρων

Οι ομάδες έχουν παρελθόν και για να έχουν μέλλον, είναι απαραίτητο οι παλιοί να θυμούνται και οι νέοι να μαθαίνουν.

Κάπως έτσι το σκέφτηκαν στα Μάσσαρι,  μετέτρεψαν μία από τις αίθουσες του γηπέδου σε μουσείο της ιστορίας του Αστέρα και έδωσαν την ευκαιρία τόσο στους παλιούς, όσο και στους νέους. Η βόλτα στην ιστορία είναι απολαυστική και έπεται συνέχεια, καθώς πολλοί από τους “θησαυρούς” δεν έχουν βγει ακόμα στο φως.
 


Τα αποδυτήρια της Ψίνθου

Αποδυτήρια του γηπέδου της Ψίνθου, το σωτήριον έτος 195…. εεε συγνώμη λάθος, 2018.

Οι άνθρωποι της Δόξας έχουν κουραστεί να φωνάζουν και να ζητάνε τα αυτονόητα, άλλοι πάλι δεν έχουν κουραστεί από το ένα αφτί να μπαίνει και από το άλλο να βγαίνει…  
 


Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο... φιγουρίνι

Μετά από τόσες εβδομάδες ταλαιπωρίας και απουσίας, αυτό του έλειπε του Στέλιου Χατζηπέτρου να επιστρέψει στο γήπεδο απεριποίητος.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα μετά το τελευταίο “σενιάρισμα”  μπήκε… φιγουρίνι στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Ψίνθου και ως τέτοιο έπαιξε, κάνοντας τους ανθρώπους του Άρη να χαμογελούν.