Σήμερα στην ανακρίτρια ο τσιγγάνος για τις κλοπές

Σήμερα στην ανακρίτρια ο τσιγγάνος για τις κλοπές

Σήμερα στην ανακρίτρια ο τσιγγάνος για τις κλοπές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 360 ΦΟΡΕΣ

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε χθες από τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου σε βάρος του 33χρονου αθίγγανου που κατηγορείται για τη διάπραξη 8 κλοπών σε αγροκτήματα και αποθήκες της περιοχής μας, από όπου αφαίρεσε μηχανολογικά εξαρτήματα, εργαλεία και μεταλλικά αντικείμενα!

Μετά την άσκηση διώξεων ο 33χρονος ΡΟΜΑ προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για σήμερα. Μέχρι τότε κρατείται.
Σημειώνεται ότι, ο 33χρονος είχε συλληφθεί και τον Δεκέμβριο του 2017 για παρόμοια εγκληματική δραστηριότητα και συγκεκριμένα για δύο κλοπές και δύο απόπειρες κλοπών σε σπίτια της περιοχής μας τις οποίες κατηγορείται ότι διέπραξε, μέσα σε χρονικό διάστημα μόλις τριών ωρών στις 30 Νοεμβρίου 2017 καταφέρνοντας να αποκομίσει χρήματα και κοσμήματα.

Σε ότι αφορά την υπόθεση για την οποία σήμερα θα δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια Ρόδου από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος τουλάχιστον κατά τον τελευταίο μήνα χρησιμοποιώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ανοικτού τύπου) μετέβαινε σε μη αστικές – αραιοκατοικημένες περιοχές της Ρόδου και αφαιρούσε, είτε μόνος του είτε με τη βοήθεια συνεργών, από αποθήκες, αγροκτήματα και επιχειρήσεις εργαλεία, μηχανολογικά εξαρτήματα και άλλα παρεμφερή μεταλλικά αντικείμενα.
Από τη διακρίβωση της εγκληματικής τους δραστηριότητας εξιχνιάστηκαν οκτώ περιπτώσεις κλοπών μία εκ των οποίων διεπράχθη στη περιοχή της Ιαλυσού και οι υπόλοιπες επί της Ρόδου - Λίνδου.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών