Η ΝΟ.Δ.Ε. Δωδ/σου της Ν.Δ. καλωσορίζει το Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο Νότιο Αιγαίο και στη Δωδεκάνησο

Η ΝΟ.Δ.Ε. Δωδ/σου της Ν.Δ. καλωσορίζει το Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο Νότιο Αιγαίο και στη Δωδεκάνησο

Η ΝΟ.Δ.Ε. Δωδ/σου της Ν.Δ. καλωσορίζει το Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο Νότιο Αιγαίο και στη Δωδεκάνησο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 213 ΦΟΡΕΣ

Από τη ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: «Ήρθε η ώρα, όπως ανέφερε και ο πρόεδρός μας στη συνάντηση του με τους τομεάρχες του κόμματος μας, το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την ανόρθωση της Ελλάδας, να περάσει και να εξειδικευτεί στην ελληνική περιφέρεια.

Επιδιώκουμε να διαμορφώσουμε μαζί με τους πολίτες, ένα πρόγραμμα τοπικών προτεραιοτήτων με στόχο η Νέα Δημοκρατία να είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή σε κεντρικό αλλά και περιφερειακό επίπεδο, να αναλάβει το δύσκολο έργο της αναγέννησης της πατρίδας μας.

Είναι η ώρα να αναδείξουμε τις δικές μας επιλογές και δεσμεύσεις για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την Δωδεκάνησο και τους κατοίκους της.

Σε αυτή την προσπάθεια του κόμματος μας, έρχεται, με απόφαση του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, αρωγός, ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής και πρώην υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ένας έμπειρος πολιτικός με γνώση των προβλημάτων του Αιγαίου και της Δωδεκανήσου, με αποδεδειγμένη αγάπη και ενδιαφέρον για τα νησιά μας.

Τον καλωσορίζουμε λοιπόν στη Δωδεκάνησο και είμαστε σίγουροι ότι το έργο που θα γίνει θα είναι σημαντικό και η Νέα Δημοκρατία θα είναι πανέτοιμη και για τις εκλογές σε δήμους και περιφέρεια.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία και στον συμπατριώτη μας, τομεάρχη Τουρισμού και Βουλευτή Δωδ/σου κ. Μάνο Κόνσολα που αναλαμβάνει το Βόρειο Αιγαίο».

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»