Κομβικό το παιχνίδι με το Κερατσίνι για τον Ιάλυσο

 Κομβικό το παιχνίδι με το Κερατσίνι για τον Ιάλυσο

Κομβικό το παιχνίδι με το Κερατσίνι για τον Ιάλυσο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 192 ΦΟΡΕΣ

Βάρος στην τακτική ρίχνει ο Θανάσης Τερζής που ετοιμάζει αλλαγές στην άμυνα. Στασιμότητα επικρατεί στην περίπτωση του Παντελή Αθανασίου

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ιάλυσου, για το ματς της Κυριακής στο «Οικονομίδειο» και την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Ο Ιάλυσος είναι στην πιο δύσκολη στιγμή του… μαραθωνίου και σαφέστατα χρειάζεται τη νίκη, ιδιαίτερα τώρα που ξεκινάει ο δεύτερος γύρος.

Στο ματς του α΄ γύρου, ο Ιάλυσος ήταν καλύτερος, αλλά έμεινε στο 1-1. Το Κερατσίνι στην παρούσα φάση, είναι στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και σε 10 αγώνες έχει να επιδείξει 5 νίκες, 1 ισοπαλία, 4 ήττες, έχοντας 16 βαθμούς, ένα δηλαδή πίσω από τον Ιάλυσο που βρίσκεται στους 17.

Συνεπώς το ματς του «Οικονομίδειου», δεν θα είναι εύκολο κι ο Θανάσης Τερζής προετοιμάζει για όλα τους παίκτες του. Έχει εντατικοποιήσει τους ρυθμούς τις τελευταίες μέρες και ρίχνει το βάρος στην τακτική που θα ακολουθήσει ο Ιάλυσος.

Αναζητεί λύσεις για να καλύψει τα κενά που αφήνουν σε αυτό το ματς, οι τιμωρημένοι Δημήτρης Σταυλάς και Κώστας Τσούπρος.

Παράλληλα σε σχέση με το ματς στο Κιάτο και με δεδομένες τις απουσίες, αλλά και την επάνοδο του Σάββα Παφιάκη ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του, θα προβεί σε αλλαγές στην αμυντική του γραμμή, προκειμένου να περιορίσει την επιθετική δραστηριότητα του Κερατσινίου.

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, παρατηρείται μια στασιμότητα ακόμα και στην περίπτωση του Παντελή Αθανασίου από τον Ηρακλή. Ο παίκτης μέχρι χθες βράδυ, δεν είχε μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή, παρότι το ζήτησε επικαλούμενος προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

Οι προπονήσεις για τους «ερυθροκίτρινους» θα συνεχισθούν σήμερα και αύριο το πρωί , οπότε και θα ανακοινωθούν οι δεκαοκτώ του αγώνα με το Κερατσίνι.

Διαβάστε ακόμη

Σήμερα κι αύριο τα «3α Δωδεκανησιακά Δάφνεια» στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Μικτή ΕΠΣΔ Κ16: Ώρα για κούπα!

Σαββατοκύριακο τίτλου βόλεϊ στους Παμπαίδες

Το πρόγραμμα των αναπτυξιακών τουρνουά μπάσκετ

Με 12 σκάφη οι «Παράκτιες Διαδρομές» του ΑΣΙΑΘ Ρόδου

Έτοιμος για… όλα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στο Final Four της Α1 ΟΣΕΚΑ στον Βόλο!

Ο Όμιλος Mitsis εξόπλισε την αίθουσα ενδυνάμωσης του στίβου στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Α' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Πήρε Ευαγγελίδη ο Ηρακλής Λάρδου