Το 2018 θα είναι μια καλή χρονιά για την ΔΕΥΑΡ

Το 2018 θα είναι μια καλή χρονιά για την ΔΕΥΑΡ

Το 2018 θα είναι μια καλή χρονιά για την ΔΕΥΑΡ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1062 ΦΟΡΕΣ

Τη στήριξη του προσωπικού ζήτησε ο πρόεδρος της επιχείρησης Αλ. Μανωλάκης

Σε μια κατάμεστη αίθουσα κυρίως από εργαζόμενους, έκοψε την πίτα της η ΔΕΥΑΡ προχθές το βράδυ, στο ξενοδοχείο Semiramis.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα οικογενειακό και ευχάριστο, κάτι που μαρτυρούσαν τόσο τα πειράγματα και τα χαμόγελα μεταξύ των παριστάμενων, όσο και τα μηνύματα που έστειλαν μέσω των ομιλιών τους τα στελέχη της Δημοτικής Επιχείρησης.

Στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Αλέξανδρος Μανωλάκης, μίλησε για το στοίχημα της διοίκησης, για τους δύσπιστους και το όραμα που πρέπει να έχουν και οι εργαζόμενοι, αλλά και το κοινωνικό προφίλ απέναντι στους πολίτες το οποίο θα γίνει ακόμη περισσότερο ορατό μέσα στο 2018.

Ειδικότερα ο κ. Μανωλάκης τόνισε τα εξής: «Εύχομαι σε όλους σας και προσωπικά στον καθένα, υγεία, ευτυχία και προσωπικές επιτυχίες. Θέλω να πιστεύω ότι αλλάζουν αρκετά πράγματα στη ΔΕΥΑ, και αυτό είναι ένα καλό στοίχημα της διοίκησης και είναι ένα πολύ καλό μήνυμα που προκύπτει από τη σημερινή συνάντηση.

Το έχω πει επανειλημμένως, πολλοί ήταν λίγο δύσπιστοι ότι απόψε η ΔΕΥΑΡ θα είναι σαν μια οικογένεια, ενωμένοι και όλοι μαζί. Εγώ το πίστευα και χαίρομαι πάρα πολύ που και εσείς το πιστέψατε και είστε σήμερα μαζί μας για να περάσουμε το μήνυμα ότι όσο μας χτυπάνε, τόσο εμείς συσπειρωνόμαστε και γινόμαστε ακόμη πιο δυνατοί. Το 2018 πιστεύω ότι θα αποτελέσει μια χρονιά με πολλές καλές στιγμές για την ΔΕΥΑΡ και εκεί πέρα χρειαζόμαστε πρωτίστως τη δικιά σας στήριξη. Θέλω να είστε κοντά, θέλω να οραματιστείτε αυτό που και εμείς οραματιστήκαμε όταν αναλάβαμε την Επιχείρηση και πιστεύω μαζί θα τα καταφέρουμε.

Η ΔΕΥΑΡ είναι η ίδια η κοινωνία και οφείλει να βρίσκεται κοντά στην κοινωνία. Κάναμε μια δράση μαζί με το σωματείο των εργαζομένων, πήγαμε στο ίδρυμα του Αγίου Ανδρέα. Κάναμε σοβαρές παρεμβάσεις εκεί, λύσαμε χρόνια προβλήματα και αυτό θα το συνεχίσουμε και θα το επεκτείνουμε το 2018. Η κοινωνική πολιτική θα μπει στο πρόγραμμα της ΔΕΥΑΡ και θα την καταλάβουν και οι συμπολίτες μας».

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης κ. Δημήτρης Καρατζιάς, τόνισε: «Χρόνια πολλά, καλή χρονιά να έχουμε όλοι την υγειά μας και όπως λέω πάντα, να γίνουμε όλοι πιο ανθρώπινοι». Μάλιστα δεν παρέλειψε να πει ότι όποιος εργαζόμενος βρει το φλουρί θα κερδίσει μια τριήμερη άδεια. Παρά τις… αντιδράσεις των υπαλλήλων της ΔΕΥΑΡ εκείνος επέμεινε σε αυτή την απόφαση!

Ο Γενικός Διευθυντής κ. Μανώλης Διακομανώλης ευχήθηκε σε όλους υγεία και να ανταμώσουν ξανά την επόμενη χρονιά όλοι μαζί, ούτε ένας λιγότερος, ενώ ο αντιδήμαρχος κ. Αγαπητός Πάλλας υπογράμμισε πως «περάσαμε ένα δύσκολο 2017, όμως καταφέραμε τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε να τα φέρουμε σε πέρας. Θέλω να σας πω ότι και το 2018 θα πρέπει να είμαστε ετοιμοπόλεμοι, να αντιμετωπίσουμε τυχόν προβλήματα που θα έχουμε, ούτως ώστε να προσφέρουμε στο δημότη αυτό που χρειάζεται».

Τέλος ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος σημείωσε με έμφαση πως «η ΔΕΥΑΡ επιτελεί σημαντικό έργο, το οποίο θα πρέπει να προβληθεί ακόμα περισσότερο, ενδεχομένως και απέναντι σε φωνές που ακούγονται και το υποβαθμίζουν. Όλοι θέλουμε να έχουμε το πολύτιμο αγαθό που λέγεται νερό και ανήκει σε όλους.

Όλοι θέλουμε να συνεχίσει η ΔΕΥΑΡ να προσφέρει με επιτυχία στο κοινωνικό σύνολο και σε μια εποχή που απαιτεί συνεργασία και οι πολίτες έχουν αγωνίες και προβλήματα, καλούμαστε όσοι υπηρετούμε αυτό το κοινωνικό σύνολο να επιδείξουμε σοβαρότητα, υπευθυνότητα και να συνεργαστούμε. Με την συνεργασία και την κοινή προσπάθεια έρχεται και το αποτέλεσμα. Αυτό έχει δείξει η ιστορία και αυτός είναι ο κανόνας».

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο