Απέφυγε την ήττα ο Ποσειδών Καρπάθου

Απέφυγε την ήττα ο Ποσειδών Καρπάθου

Απέφυγε την ήττα ο Ποσειδών Καρπάθου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 220 ΦΟΡΕΣ

Οι Καρπάθιοι ισοφάρισαν σε 2-2 το Διγενή που προηγήθηκε δύο φορές

Η χθεσινή βροχόπτωση ήταν έντονη και στην Κάρπαθο. Χαρακτηριστικό το γεγονός πώς το παιχνίδι ανάμεσα στον Ποσειδώνα και το Διγενή, ξεκίνησε με εικοσάλεπτη καθυστέρηση.

Η συνεχής βροχή είχε μετατρέψει σε λίμνη τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου όπου θα γινόταν ο αγώνας και χρειάστηκε αυτοκίνητο-σκούπα για να καθαρισθεί και να μπορέσουν οι διαιτητές να διεξαγάγουν τον αγώνα.

Το ματς ξεκίνησε και τελείωσε κανονικά, με τις δυο ομάδες να έρχονται τελικά ισόπαλες με 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με τους καλύτερους «οιωνούς» τον αγώνα και προηγήθηκαν στο 26΄ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Διακάκη, ενώ προσπάθησαν στη συνέχεια να διαχειριστούν σωστά το παιχνίδι, λειτουργώντας αμυντικά και επιδιώκοντας με τους Κετσέ- Διακάκη και Καματερό να φτάσουν σε γκολ αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στο ίδιο διάστημα ο Ποσειδώνας μετά την εις βάρος του ψυχρολουσία, πίεσε τον αντίπαλο του, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά στο α΄ ημίχρονο οι γηπεδούχοι έμειναν στο μηδέν.

Το ματς παίχτηκε κρίθηκε ουσιαστικά στο τελευταίο 15λεπτο, όταν ο Ποσειδώνας έφτασε δυο φορές στην ισοφάριση, όταν προηγήθηκε ακόμα και με 1-2 ο Διγενής στο 83΄.

ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΚΟΛ
26' Ο Κετσές μπήκε στην περιοχή κι εκεί ανατράπηκε από τον Κούτουλο. Ο κ. Τσοπανάκης καταλόγισε αμέσως το πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Διακάκης γράφοντας το 0-1.

72' Η ισοφάριση προήλθε κι αυτή από πέναλτι. Ο Χουτεσιώτης τράβηξε τον Δράκο στην περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει σωστά και πάλι τα έντεκα βήματα. Εκτελεστής ο Δράκος που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1-1.

83' Ο Κετσές εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά κι ο Μικκιού με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

89' Ο Ναγκολούδης ελίχθηκε στην περιοχή του Διγενή και με πολύ όμορφο πλασέ σημείωσε το τελικό 2-2.

Σπανός Ι., και Δράκος ήταν οι καλύτεροι του Ποσειδώνα. Από το Διγενή άρεσαν περισσότερο οι Μικκιού, Χουτεσιώτης και Κετσές.

Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία των κ.κ. Τσοπανάκη, Αντωνά και Κούτση.

Οι ομάδες:

Ποσειδώνας: Γαλάνης, Καουκάκης Γ., (85΄Ναγκολούδης), Κούτουλο, Σπανός Ι., Χατζημανώλης, Φασουλέτος, Σαββέλης, Φελουζής, Δράκος, Καραναστάσης (46΄Σπανός Ε), Νασόπουλος (59΄Κοντονικόλας).
Διγενής: Τσαβαρής, Διακάκης (85΄Νίκας), Χατζηνικόλας (79΄Καρπαθάκης), Σκούμπρος, Μικκιού, Παπασταμάτης, Κώτης, Χουτεσιώτης, Καματερός (75΄Μοσκιού), Τσιπιζίδης, Κετσές.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”