Το όνειρο έγινε πραγματικότητα: Στον Πλατανιά ο Σάββας Τζουανάκης

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα: Στον Πλατανιά  ο Σάββας Τζουανάκης

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα: Στον Πλατανιά ο Σάββας Τζουανάκης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 276 ΦΟΡΕΣ

Το δικό του μεγάλο όνειρο έκανε πραγματικότητα ο Σάββας Τζουανάκης με τη μεταγραφή του στον Πλατανιά και τη Σούπερ Λίγκα.

Ο μόλις 16 ετών επιθετικός του Διγενή με εξαιρετική απόδοση τα τελευταία χρόνια στις μικρότερες κατηγορίες όπως και φέτος στην Α’, δεν άφησε ασυγκίνητους τους ανθρώπους της ΠΑΕ από τα Χανιά κι έτσι πλέον θα ενισχύσει από το δω και πέρα την ομάδα Κ20.

Η ανακοίνωση του Διγενή για τη μεταγραφή:
«Η οικογένεια του Διγενή Κοσκινού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή του παιδιού της, Σάββα Τζουανάκη στην ομάδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων.

Το Δ.Σ., οι Προπονητές και συμπαίκτες του Σάββα μας, είμαστε υπερήφανοι για την εξέλιξη αυτή, όπου βλέπουμε να αποδίδει καρπούς η όλη στήριξη και η πίστη μας στο παιδί αυτό, όπου μέσα και από την προσωπική του δουλεία εδώ και δύο χρόνια (χωρίς να σταματάει ούτε τις καλοκαιρινές του διακοπές αλλά ούτε ακόμα και τις μέρες των μεγάλων γιορτών της Θρησκείας μας, Χριστούγεννα και Πάσχα) ξεκινάει το ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ προς το ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ.

Σάββα μας, σε ευχαριστούμε για την μεγάλη προσφορά σου στην Ομάδα μας, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και για την όλη συμπεριφορά και το ήθος το οποίο επέδειξες όλο αυτό το διάστημα που ήσουν στην Οικογένεια μας.

Σου Ευχόμαστε, ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ να αργήσεις για πολλά χρόνια να επιστρέψεις ποδοσφαιρικά στο νησί μας και να ξέρεις ότι τη μεταγραφή σου τη θεωρούμε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες αυτής της Διοίκησης. Καλή επιτυχία και να απολαύσεις το Ταξίδι σου που μόλις ξεκινάει.»

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα