Αθωώθηκαν Ποτολίδης και «Ροδίων Άθλησις»

Αθωωτική ήταν τελικά η απόφαση που έβγαλε η αθλητική δικαστής για τον Πασχάλη Ποτολίδη και το «Ροδίων Αθλησις».

Το ματς είχε τελειώσει με 3-2 σετ υπέρ της Δραπετσώνας, αλλά οι διαιτητές ανέφεραν στο φύλλο αγώνος τον αθλητή του «Ροδίων» και τον ίδιο το σύλλογο, για τις έντονες αλλά και εύλογες διαμαρτυρίες στο τέλος του παιχνιδιού.

Την αναφορά είχαν κάνει στο φ.α. οι κ.κ. Χρηστίδης και Σταματίου που δέχτηκαν έντονες διαμαρτυρίες για μια κρίσιμη φάση στο τάι μπρέικ.

Τελικά η αθλητική δικαστής αθώωσε αθλητή και σύλλογο για τα αναγραφόμενα στο φ.α.

Χαρακτηριστικά η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής  αναφέρει: 

«Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ.αριθμ. 523/19.12.2017 προς το σωματείο Ροδίων Άθλησις και τον αθλητή του Ποτολίδη Πασχάλη δεν επέβαλε καμία πειθαρχική ποινή στο σωματείο και στον ανωτέρω αθλητή και κήρυξε τους παραπάνω αθώους».

ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΡΥΘΜΟΥΣ Ο ΚΑΛΑΣ

Στο μεταξύ μεθαύριο στις 19.00 το «Ροδίων» υποδέχεται στις εγκαταστάσεις του την ομάδα των Αθλοπαιδιών της Κω, που βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και δύσκολα θα αποφύγει φέτος τον υποβιβασμό.

Στόχος των παικτών του Νίκου Τρατσέλα, είναι η επιστροφή στις νίκες και μάλιστα παίζοντας καλό βόλεϊ, απέναντι σε μια ομάδα που γνωρίζοντας την φετινή της τύχη παίζει ελεύθερα σε όλα τα μάτς μέχρι τώρα.

Στον αγωνιστικό τομέα πάντως, πρέπει να σημειωθεί πώς δεν είναι ακόμα έτοιμος ο Πέτρος Κάλας, ο οποίος ανεβάζει ρυθμούς αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν τελικά θα είναι έτοιμος να αγωνισθεί στο ματς του Σαββάτου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Στο μεταξύ ανακοινώθηκαν χθες, το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων του Σαββάτου  στο βόλεϊ που έχουν ως εξής: 

Ροδίων Παιδεία- 19.00-Ροδίων Άθλησις - ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω

Διαιτητές: Ράντσιου-Κρίτσα

ΕΑΠ -18.00- ΕΑ Πατρών - ΑΕΚ Αθηνών

Διαιτητές: Μπακλέσης-Γεράνιος

Αιγίου -19.00- ΑΟ Αιγιαλέων - Φοίβος Μελισσίων

Διαιτητές: Κτενάς-Κουγιάς

Μαρκόπουλου -20.30- ΑΟ Μαρκοπούλου - ΑΟΝ Αργυρούπολης

Διαιτητές: Μάλφας-Κατσούλης