Το πήρε …πάνω του ο Μιχάλης Παπαδόπουλος

Το πήρε …πάνω του  ο Μιχάλης Παπαδόπουλος

Το πήρε …πάνω του ο Μιχάλης Παπαδόπουλος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 453 ΦΟΡΕΣ

Με δικό του χατ-τρικ η Αδελφοσύνη πέρασε χθες νικηφόρα (1-3) από τη Μαλώνα

Τη νίκη με 1-3 κατάφερε να πάρει χθες η Αδελφοσύνη στη Μαλώνα και το παιχνίδι με τον Άγιο Γεώργιο στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής για το β’ όμιλο στη Β’ Κατηγορία.

Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος ήταν το πρόσωπο του αγώνα καθώς πέτυχε και τα τρία γκολ των φιλοξενούμενων.

Η Αδελφοσύνη έδειξε τις …διαθέσεις της από την αρχή, αφού μετά από πάσα του Αποστολόπουλου, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος πέτυχε στο19’ με πλασέ το 0-1.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έπιασε την κεφαλιά κι έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι στο 35’, αλλά ο αδελφός του, Μιχάλης στην επαναφορά σουτάροντας έκανε το 0-2.

Από κει και πέρα, στο 40’ ο Μιχάλης Παπαδόπουλος με νέο δυνατό σουτ πραγματοποίησε το 0-3, απλοποιώντας κατά πολύ τα πράγματα για τη συνέχεια, ενώ από τους φιλοξενούμενους αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Χατζηδημητρίου αντικρίζοντας απευθείας κόκκινη κάρτα, γιατί αποχώρησε στο 70’ από τον αγωνιστικό χώρο δίχως την άδεια του διαιτητή σε μια διακοπή του αγώνα.

Δυο λεπτά μετά ο Φαρμακαλής εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Καϊζερλή και έκανε το 1-3 για τους γηπεδούχους, αλλά ο σκόρερ του Αγίου Γεωργίου όπως και ο Αποστολόπουλος από πλευράς Αδελφοσύνης πήραν την …άγουσα για τα αποδυτήρια στο 78’, μιας και αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα αμφότεροι, αφού είχαν έντονο διαπληκτισμό.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σταμάτης Αντωνάς με βοηθούς τους Αλεξίου και Λυριστή.

Άγιος Γεώργιος: Λοντάκος, Γιωργάς, Χατζημανώλης, Κόπελλος (65΄ Μπρισνόβαλης), Κουτσουμπάρης, Παρδαλός, Φαρμακαλής, Σκορδάς, Ζόλταν, Αφαντενός, Ντύρος (77΄ Καϊλακής).
Αδελφοσύνη: Χατζηδημητρίου, Ζαμαντάκης, Πρωτόπαππας (83΄ Τσιαντούλας), Λιούρας, Ταμπάκ (90΄ Ζαράρης), Καϊμαξής, Ντουμάζιος (75΄ Κασιώτης) , Τσιριγώτης (73΄ Καϊζερλή), Αποστολόπουλος, Παπαδόπουλος Κ, Παπαδόπουλος Μ.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων