Γνωρίζουν τις δυσκολίες του ντέρμπι στον Ιάλυσο

Η επιστροφή στην κορυφή και τις δυο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, περνάει  μέσα από πολλά δύσκολα παιχνίδια, όπως είναι αυτό της Κυριακής.

Στον Ιάλυσο ξέρουν καλά τις δυσκολίες που θα συναντήσουν, προκειμένου να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να σταθεροποιηθούν ψηλά.

Γνωρίζουν επίσης καλά, τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει ένα τοπικό ντέρμπι όπως αυτό με τη Ρόδο και μάλιστα μέσα στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο  εντατικοποιούν καθημερινά τις προπονήσεις τους, ρίχνοντας μάλιστα το βάρος, στην τακτική που θα ακολουθήσουν.

Ο Θανάσης Τερζής δεν έδειξε ακόμα ενδεκάδα, καθώς και επιστροφές υπάρχουν, αλλά και προσθέσεις στο ρόστερ νέων προσώπων όπως αυτό του Σταύρου Σταθάκη. 

Όπως έγινε γνωστό,  το δελτίο του παίκτη είναι έτοιμο, οπότε μπορεί να αγωνισθεί κατά της Ρόδου.
Παράλληλα ο Θανάσης Τερζής, σκέφτεται πώς να αξιοποιήσει κατά τον καλύτερο τρόπο το έμψυχο υλικό του, όντας στην ευχάριστη θέση της επιστροφής στην ομάδα των Δημήτρη Σταυλά και Κώστα Τσούπρου, αλλά και την ελπιδοφόρο εμφάνιση αρκετών παικτών στο ματς με το Κερατσίνι. 

Το πρόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας  του Ιάλυσου, περιλαμβάνει προπονήσεις σήμερα και αύριο, πριν από το ντέρμπι του Δημ. Σταδίου που θα ξεκινήσει στις 17.00.

*Χθες προπονήθηκε με τον Ιάλυσο ξένος φορ, ο οποίος έχει αγωνισθεί ήδη στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι του Ιάλυσου κρατούν κρυφό το όνομά του, καθώς είναι από τις περιπτώσεις που τους απασχολεί.