Σάββας Πάττας: Ξεκάθαροι οι ρόλοι στην αυτοδιοίκηση

Τους ρόλους των αυτοδιοικητικών «ξεκαθαρίζει» ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παστίδας Σάββας Πάττας με αφορμή τις πρόσφατες αλλαγές που έχουν γίνει στη δημοτική αρχή τονίζοντας χαρακτηριστικά «Καθείς εφ ω ετάχθη»!

Πιο συγκεκριμένα, σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παστίδας τονίζει μεταξύ άλλων πως οι αρμοδιότητες του κάθε αυτοδιοικητικού είναι συγκεκριμένες και αναφέρονται αναλυτικά στον κώδικα του Καλλικράτη.

Η δήλωση του κ. Πάττα έχει ως εξής:
«Πολλά ακούστηκαν για τις αρμοδιότητες που δόθηκαν από τον Δήμαρχο σε Αντιδημάρχους και πόσο επηρεάζονται οι αρμοδιότητες των Προέδρων. Αφού ξεκαθαρίσουμε πως είναι αποκλειστικά ευθύνη του Δημάρχου ,ας ξαναδιαβάσουν οι Συνάδελφοί μου τον Καλλικράτη. Αν κάποιοι πίστευαν πως έδωσαν υποψηφιότητα για Κοινοτάρχες όπως ήταν οι Κοινότητες πριν δεκαετίες, μάλλον έκαναν λάθος. Αν πάλι σε μερικούς δόθηκε η εντύπωση πως διοικούν Ενότητες πάλι λάθος έχουν, ας περιμένουν τις εκλογές να γίνουν Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που τιμήθηκαν με την εμπιστοσύνη του Δημάρχου, ας συνεχίσουν το έργο τους, κανένας δεν τους εμποδίζει, κυρίως οι Πρόεδροι . Εμείς, καλοί μου συνάδελφοι θα συνεχίσουμε να ακούμε τις αγωνίες των συγχωριανών μας ,τα προβλήματά τους, να απολογούμαστε, να προσπαθούμε με όσες αρμοδιότητες έχουμε να υπηρετήσουμε τον Τόπο μας .

Μόνοι μας το επιλέξαμε Ο «Καθείς εφ ω ετάχθη»
Πάττας Σάββας
Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας
Παστίδας».