Γενικός ξεσηκωμός στο «πράσινο στρατόπεδο»

Γενικός ξεσηκωμός στο «πράσινο στρατόπεδο»

Γενικός ξεσηκωμός στο «πράσινο στρατόπεδο»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 311 ΦΟΡΕΣ

Πανέτοιμη δηλώνει η Ρόδος για το σημερινό (5μ.μ.) ντέρμπι του Δημοτικού Σταδίου με αντίπαλο τον φιλόδοξο Ιάλυσο. Οδηγίες για την προσέλευση των φιλάθλων

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής δίνει σήμερα η Ρόδος, που στο τοπικό ντέρμπι θα αντιμετωπίσει τον Ιάλυσο. Ο μεγάλος αυτός αγώνας θα διεξαχθεί στις 5μ.μ. υπό το φως των προβολέων του Δημοτικού Σταδίου.

Τα «ελάφια» ολοκλήρωσαν χθες το απόγευμα την προετοιμασία τους και ο Τίμος Καβακάς κάλεσε σήμερα στ’ αποδυτήρια όλους τους ποδοσφαιριστές του. Ο μόνος που δεν θα μπορέσει να δώσει το παρόν, είναι ο Θεόφιλος Κουρούπης, ο οποίος αντιμέτωπισε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Οι «πράσινοι» θέλουν σήμερα οπωσδήποτε τη νίκη, καθώς θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά τίτλου. Ένα διαφορετικό αποτέλεσμα θα τους απομακρύνει σημαντικά από την κορυφή, κάνοντας δύσκολη την υπόθεση άνοδος.
Σε αυτή τους την προσπάθεια θέλουν κοντά τον κόσμο τους, και για το λόγω αυτό εξεδόθη κάλεσμα-πρόσκληση τις προηγούμενες μέρες.

Μάλιστα χθες εξεδόθη καινούργια ανακοίνωση από τη διοίκηση της Ρόδου με την οποία ενημερώνει τους φιλάθλους και των δύο ομάδων πώς να προσέλθουν στο Στάδιο. Τι αναφέρει αναλυτικά:

«Ενόψει του αυριανού (σημερινού) ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ρόδος-Ιάλυσος, το οποίο ξεκινάει στις 17:00, η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος ενημερώνει τους φίλους του ποδοσφαίρου πως θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου από τις 15:30, στην τιμή των 10 ευρώ.

Οι φίλοι της Ρόδου θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη θύρα 5, ώστε να καταλάβουν τις θέσεις της κερκίδας με πυρήνα την “Κακιά Σκάλα”, στη διάθεση των φιλοξενούμενων θα βρίσκεται η θύρα 3, ενώ οι επίσημοι, οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας και οι υπόλοιποι φίλαθλοι θα εισέλθουν από τη θύρα 2, προκειμένου να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τη σκεπαστή εξέδρα.

Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος επαναλαμβάνει την πρόσκλησή της στους φιλάθλους του νησιού να προσέλθουν μαζικά στο Δημοτικό Στάδιο και να συμβάλλουν με τη συμπεριφορά τους στη διεξαγωγή ενός αγώνα που θα αποτελέσει θετικό σημείο αναφοράς και παράδειγμα ποδοσφαιρικού πολιτισμού».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων