Άρης Λυκογιάννης: «Αρκετά ευχαριστημένοι από τον α’ γύρο»

Άρης Λυκογιάννης: «Αρκετά ευχαριστημένοι από τον α’ γύρο»

Άρης Λυκογιάννης: «Αρκετά ευχαριστημένοι από τον α’ γύρο»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 156 ΦΟΡΕΣ

Συγχαρητήρια έδωσε στους παίκτες του Κολοσσού H Hotels ο Άρης Λυκογιάννης που δήλωσε πως «πρόκειται για μια πολύ σημαντική νίκη. Δουλέψαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα, με σεβασμό απέναντι σ’ έναν μεγάλο αντίπαλο.

Ξέραμε ότι ο Άρης, έπειτα από την αναταραχή που είχε λόγω των τελευταίων γεγονότων, θα ψάξει τρόπο αντίδρασης, όπως κάνει κάθε μεγάλη ομάδα. Σήμερα (σ.σ. προχθές) ήμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και στις δύο πλευρές του γηπέδου, ξέραμε πού να ρισκάρουμε και πήραμε αυτά που μας έδωσε ο αντίπαλος.

Στο β’ ημίχρονο, με την πίεση του κόσμου που ξέραμε ότι θα είχαμε, έπρεπε να βάλουμε κάποια μεγάλα σουτ για ν’ αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Το κάναμε και κάναμε μια πολύ μεγάλη νίκη.

Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι από τον α’ γύρο, έχουμε ευκολότερο πρόγραμμα στον δεύτερο και ευελπιστούμε να πάμε καλύτερα».

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Γιαννάκης τόνισε: «Συγχαρητήρια στον Κολοσσό γιατί έπαιξε παραπάνω από αυτά που γράφουν τα χαρτιά. Δουλέψανε όλη την εβδομάδα για να παίξουν εναντίον μας, ενώ εμείς είχαμε λίγες ώρες στη διάθεσή μας. Εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Στην αρχή του παιχνιδιού δώσαμε μεγάλη ευκαιρία στον Κολοσσό να δει πολύ εύκολα την επίθεση του και με τους 21 πόντους που πέτυχε σε περίπου πέντε λεπτά κι έτσι πήρε ρυθμό στο παιχνίδι. Δεν ήμασταν δυνατοί στην άμυνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια αλλά εκεί ο Κολοσσός έβαλε μεγάλα σουτ. Για μια ακόμη φορά μια ομάδα τα βάζει εναντίον μας. Φαίνεται το παιχνίδι από τα 14/30 σουτ του Κολοσσού, ενώ εμείς είχαμε μόνο 12 ασίστ. Παρότι όταν φθάσαμε στο -8, φάγαμε δύο τρίποντα συνεχόμενα».

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο