Απόδραση με «διπλό» για τη Δήμητρα…

Απόδραση με «διπλό» για τη Δήμητρα…

Απόδραση με «διπλό» για τη Δήμητρα…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 239 ΦΟΡΕΣ

Ο Εξαδάχτυλος πέτυχε το μοναδικό γκολ της ομάδας από τη Δαματριά και έδωσε τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Κύπρο

Με το «διπλό» έφυγε χθες από τους Αγίους Αποστόλους η Δήμητρα μετά και τη νίκη της 0-1 επί της Κύπρου σ’ ένα παιχνίδι του β’ ομίλου στη Β’ Κατηγορία, από το οποίο δεν έλειψαν οι σημαντικές φάσεις και το πάθος από τους παίκτες των δύο ομάδων.

Η Δήμητρα ευτύχισε να προηγηθεί στο 40’ από φάση διαρκείας, όταν ο Γουμαράς σέντραρε και η μπάλα έφτασε ύστερα από απόκρουση αμυντικού στον Εξαδάχτυλο, ο οποίος έπιασε τη γυριστή κεφαλιά, για να αποκρούσει ο Τύρελης κι εν συνεχεία να βρει στο δοκάρι.

Στην εξέλιξη της φάσης ο Εξαδάχτυλος σούταρε σε κενό τέρμα και σκόραρε. Πάντως, στην επανάληψη η Κύπρος πίεσε και προσπάθησε, έστω για το γκολ της ισοφάρισης, με τη Δήμητρα να καταφέρνει όμως να κλείσει όπως πρέπει τους χώρους.

Ακόμα κι όταν ο Τριανταφυλλίδης στο 60’ από πλευράς γηπεδούχων βγήκε απέναντι από τον Ζώη, καθυστέρησε να πλασάρει με αποτέλεσμα να χαθεί μεγάλη ευκαιρία, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης σούταρε μέσα από την περιοχή, με τον τερματοφύλακα της Δήμητρας να διώχνει με τα πόδια δύσκολα.

Στο 80’ μετά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Παυλίδη για την Κύπρο, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ δυο λεπτά μετά ο Κωστιού από τους φιλοξενούμενους εκτέλεσε φάουλ ωραία, για να αποκρούσουν οι αμυνόμενοι στη γραμμή.

Μέσω της «Ροδιακής» ο τεχνικός της Δήμητρας Παναγιώτης Μαθιός, θέλησε να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές του για την αγωνιστικότητα και την πειθαρχία τους στο χθεσινό παιχνίδι.

Διαιτητής ήταν ο Τάσος Γιαννουκάς με βοηθούς τους Σταυρούλια και Δημητριάδη.

Κύπρος: Τύρελης, Κενενούνης, Σταμάτουλας, Καλογερόπουλος, Ροδίτης, Κονίδης (46’ Αγγελάκης), Ζαχαρίας, Χατζηνικόλας, Βασιλείου (46’ Παυλίδης), Χρυσοχός (70’ Παπαδόπουλός), Τριανταφυλλίδης,
Δήμητρα: Ζώης, Κωστιού, Κανέλλης, Τριαλώνης Ε., Καρράς, Ουζουνίδης, Γουμαράς (85’ Αυγενικού), Κόρα (75’ Κουρίδης), Εξαδάχτυλος, Λολάκης, Παππάς.

Διαβάστε ακόμη

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή

Στην Ηλιούπολη για τα μπαράζ ανόδου ο ΠΑΟΚ Ρόδου

Πέντε μετάλλια των Τιτάνων Ρόδου στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kyokushin

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!